Domaine de France Complete

12
Gites.nl logo

Dit leuke vakantiehuis bestaat uit drie afzonderlijke gites die allemaal met elkaar zijn verbonden. Het is dus heel geschikt voor een grotere familiegroep of vrienden die willen genieten van een ontspannen vakantie met elkaar.
Er zijn drie keukens met 3 magnetrons, 2 vaatwassers, 3 kookplaten en kookplaten, 3 koelkasten en diepvriezers. er zijn drie kamers met tweepersoonsbedden, een kamer met twee eenpersoonsbedden die kunnen worden samengevoegd tot een tweepersoonsbed. 1 kamer met stapelbed en een eenpersoonsbed en de mezzanine heeft ook een eenpersoonsbed. Er zijn douches in elk van de badkamers en twee gites zijn voorzien van houtkachels voor winteravonden.
Het zwembad wordt schoongehouden door een zoutwatersysteem en is omheind, dus veilig voor kinderen. Er is 3 hectare park en tuinen waar iedereen van kan genieten. Ook is er een speelkamer met biljart, tafeltennis en tafelvoetbal.
Er zijn barbecues voor alle drie de gites en er zijn aparte eetruimtes, maar ook een lang, gemeenschappelijk terras voor wanneer iedereen samen wil komen.
Voor jongere kinderen hebben we schommels en een glijbaan en buitenspellen.

Boekingsinformatie

Ligging domaine de france complete

De ligging van "domaine de france complete" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.