Sautou

9.9
2
Gites.nl logo

Vakantiehuis Sautou is een perfect huis voor stellen die graag een vakantie met veel privacy, rust en comfort hebben op het Franse platteland. Dit stenen, pas gerenoveerde gastenhuis is inventief ingericht met behulp van lokale brocantes en artiesten. Je hebt de beschikking over een verwarmd zwembad, een eigen terras met veel privacy, met ligstoelen, een glazen tafel voor maaltijden buiten en een Weber houtskoolbarbecue. Het zwembad ligt aan een grasveld met daarachter bos en heuvels. Je hebt als huurder EXCLUSIEF gebruik van het zwembad, dat aan de achterkant van je huisje ligt.
Het huis bevat een grote zitkamer rondom een houtkachel, en openslaande deuren naar het zwembadterras; een grote, volledig ingerichte woonkeuken, een slaapkamer met een tweepersoonsbed dat eventueel tot 2 eenpersoonsbedden kan worden ingericht en een aangrenzende badkamer. Er is een inloopdouche, wastafel, wc, wasmachine en droger. Beddengoed en lakens zijn inbegrepen.

Boekingsinformatie

Ligging sautou

De ligging van "sautou" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.