Les Volets Bleus

10
3
Gites.nl logo

Stijlvol ingerichte vakantiewoning met alle luxe die vandaag de dag gevraagd wordt. Veel ruimte voor 3 personen. Woonkamer, volledig ingerichte keuken, luxe badkamer, slaapkamer, exclusief gebruik van verwarmd zwembad, eigen overdekt terras, grote buitenruimte om te zonnen en te relaxen, TV, internet en nog veel meer.
Les Volets Bleus heeft een prachtig uitzicht, ligt in een rustige omgeving en op loopafstand van het prachtige bastide-dorpje Monflanquin.
De gîte is een volledig afgescheiden gedeelte van het huis met een eigen oprit en ingang. Het heeft een aparte woonkamer met zithoek, eettafel en luxe keuken. In de woonkamer is voldoende ruimte om een derde persoon (volwassene, kind of baby) uitstekend te laten slapen.
De keuken is nieuw en heeft alle denkbare apparatuur, zoals inductiekookplaat, heteluchtoven, magnetron, vaatwasser, wasmachine. Vanuit de woonkamer kom je in een kleine gang die toegang geeft tot de badkamer en de slaapkamer. De badkamer is ook vernieuwd en heeft een douche, toilet, badkamermeubel en een designradiator. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed (gescheiden dekbedden mogelijk) en veel kastruimte.
Buiten is een overdekt terras met uitzicht op het heuvellandschap en een groot niet overdekt terras met loungehoek, barbecue en eettafel. Gasten hebben het exclusieve gebruik van het verwarmde zwembad met rondom terras waarop voldoende ligstoelen en parasols geplaatst zijn. Aan de kop van het zwembad kan uit de zon worden gezeten/gelegen omdat daar een groot zonnescherm aanwezig is, of later in de middag door natuurlijke schaduw.

Boekingsinformatie

Ligging les volets bleus

De ligging van "les volets bleus" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.