Gite Gardes

9
8
Gites.nl logo

Gites Gardes is een pasgerenoveerde voormalige schuur, die verbouwd is tot een gite met 3 slaapkamers. Er is een eigen verwarmd zwembad. Het geheel ligt helemaal gelijkvloers, en heeft twee king-size slaapkamers met een gedeelde badkamer met inloop (inrijd-) douche en een slaapkamer met twee enkele bedden, met een wastafel. Verder is er nog een tweepersoonsslaapbank voor extra gasten. De separate badkamer heeft een bad en u hebt er een verbliuffend uitzicht over de vallei op Monflanquin. Ook is er nog een extra badkamer met douche.
In de ruime en lichte open woonkamer, waar 8 mensen comfortabel kunnen verblijven, staan zitbanken en een eettafel met 8 stoelen. Ook is er een HD-tv met Franse en Engelse kanalen, een bluray-dvd-speler, draadloos internet een een Ipo-dock en een cd-speler.
Aangrenzend aan de woonkamer is de ruime en goed-geƫquipeerde moderne keuken met een eigen ontbijttafel. Hier vindt u een fornuis, magnetron, waterkoker, broodrooster, vaatwasser, wasmachine en strijkbenodigdheden.
Vanuit de keuken leiden brede openslaande deuren naar het besloten terras, waar een barbecue hoek is in een ommuurde tuin met oude broodovens. De verbluffende uitzichten over de beboste vallei maken dit plekje heel bijzonder.
Drie charmante stenen bogen leiden naar een terrein op het zuiden, waar het eigen zwembad ligt (verwarmd, van mei tot oktober), en de spelletjeskamer, waar fietsen afgesloten kunnen worden opgeborgen. Ook is er een schommel voor kleine kinderen en een badmintonnet en tavelvoetbal.
Rolstoelgebruik: er is een klein opstapje om het huis binnen te komen, maar er is een helling voor roelstoelen (ook elektrische) beschikbaar. Binnen is alles op 1 niveau en de twee kingsize-slaapkamers hebben deuren van 80 cm en veel ruimte rondom de bedden. Deze slaapkamers delen een inrijd-douche van 100 x 120 cm doucheruimte. Er is een verhoogd toilet. We kunnen een plastich douchestoel verstrekken. Vanaf de keuken kunt u naar het buitenterras op gelijk niveau en verder naar het zwembadhoekje. Het zwembad heeft traptreden naar het water.

Boekingsinformatie

Ligging gite gardes

De ligging van "gite gardes" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.