Clos des Tilleuls

9
8
Gites.nl logo

U heeft dit prachtige domein van 1,7 hectare volledig tot u beschikking. De accommodatie bestaat uit 2 huisjes die samen worden gehuurd:
Gite La Bergerie bestaat uit een woonkamer met een keuken, voorzien van een gasfornuis met oven, een magnetron, een koel-vriescombinatie en een vaatwasser.
U kunt heerlijk koken op de barbecue en lunchen of dineren op het overdekte terras terwijl u naar het zwembad kijkt en geniet van het mooie uitzicht.
Een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed. Een badkamer met bad en douche, toilet en wasmachine.
Afzonderlijk, en met eigen badkamer, een slaapkamer met vide: op de begane grond een tweepersoonsbed en boven op de vide 2 eenpersoonsbedden.
Gite "le bois", een onafhankelijke cottage met een woonkamer met een prachtige keuken (vaatwasser, afzuigkap, oven, ceramische kookplaat, magnetron TV) en een 2 persoons slaapbank. Een slaapkamer en een badkamer met grote douche, wasmachine.
Buiten een mooie onderhouden tuin met gedeeltelijk overdekte terrassen, tuinmeubels, ligstoelen en meerdere barbecues. Vanuit het infinity zwembad (11 x 4, m) met een diepte tot 2 meter heeft u een prachtig vrij uitzicht over het heuvellandschap. U mag gebruik maken van de boomgaard met vele soorten fruit zoals kersen, pruimen, appels, druiven, vijgen, reine claude, bessen, bramen en hazelnoten. Ook is er een jeu de boules baan aanwezig waar u onder genot van een drankje heerlijk een spelletje "pentanque" kunt spelen.

Boekingsinformatie

Ligging clos des tilleuls

De ligging van "clos des tilleuls" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.