La Petite Galerie

6
Gites.nl logo

La Petite Galerie is een groot volledig gerestaureerd 800 jaar oud stenen huis, gelegen in een ommuurde tuin in het kleine heuveldorp Mézin in het hart van de Gascogne in het zonnige zuidwesten van Frankrijk.
Het huis heeft drie slaapkamers, allemaal met eigen aangrenzende badkamers. In de ruime salon overspoelen drie meter hoge ramen de kamer met licht. Openslaande deuren leiden naar een terras en een barbecue in een prachtige privétuin. Een volledig uitgeruste keuken heeft alles wat een enthousiaste kok nodig heeft. Op het terrein parkeren is beschikbaar voor twee auto's.
Gasten hebben de mogelijkheid om twee slaapkamers te huren voor twee tot zes personen, of drie slaapkamers voor maximaal 10 personen. Dit maakt het pand ideaal voor een, twee of drie koppels of voor gezinnen.
Boek La Petite Galerie voor een week en ontvang een optionele gratis aquarel sessie voor iedereen die geïnteresseerd is.

Boekingsinformatie

Ligging la petite galerie

De ligging van "la petite galerie" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.