Petit Paradis

5
Gites.nl logo

Het werkelijk unieke vakantiehuis Petit Paradis is gelegen op een adembenemend mooi omheind landgoed van 7 ha direct aan de rivier de Lot. Een waar vis- en vakantieparadijs voor het hele gezin. Er is een grote prive steiger met boot met buitenboordmotor, bij de steiger is een houten huisje met water en elektriciteit.
Sinds 2017 is er een verwarmd prive zwembad van 8 x 4 meter ( verwarmd van mei t/m september )
Nachtvissen is toegestaan. De rivier is enorm rijk aan karper en meerval. Ook dit jaar zijn er in de rivier voor het huis weer 300 spiegelkarpers uitgezet.
Het vakantiehuis beschikt over twee tweepersoons slaapkamers ( met uiterst comfortabele bedden ) met airco en elk een eigen badkamer en een bedstee geschikt voor een volwassene of twee kinderen. Er is een royale huiskamer met open keuken die van alle moderne apparatuur is voorzien.
Vanaf het grote balkon ( 16 m2 ) heeft u een adembenemend uitzicht over de rivier de Lot, de boomgaarden, velden met wilde bloemen en de achterliggende heuvels.
Het huis is sfeervol en luxe ingericht, er is satelliet-tv met alle Nederlandse zenders, wifi ( in en om het huis ) en DVD-speler. Bij het huis hoort een ruime prive-tuin ( 5000 m2 ), met diverse tuinmeubelen en voor de kinderen een grote veilige trampoline, kano's en waterfiets.

Boekingsinformatie

Ligging petit paradis

De ligging van "petit paradis" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.