Maussac

12
Gites.nl logo

Deze prachtige, zeer grote typisch Franse vakantiewoning, Maussac, met privé zwembad voor 12 personen, gerenoveerd in 2005, bevindt zich in het heuvelachtige landschap van de Lot et Garonne. De woning heeft nog zijn oorspronkelijke oude dikke stenen muren, zodat het in de zomer binnen lekker koel blijft. De woning ligt op een terrein van 1,1 ha in een oase van ruimte en rust, gelegen tussen velden en bossen en met prachtige uitzichten over het glooiende landschap. Wilt u fietsen op vakantie? U hoeft uw fietsen niet eens mee te nemen, want de vakantiewoning Maussac beschikt wel over 7 fietsen, die u gewoon mag lenen! Prijs buitenom juli en augustus gebaseerd op max 4 ps., elke persoon extra betaalt 50,- euros.
Aan de andere zijde van de bevindt zich de gîte waarin de conciërge verblijft. Hier kunt u terecht voor de sleutel of eventueel voor noodgevallen. De gîte bevindt zich in een afgesloten apart gedeelte met een eigen terras en inkom (geen inkijk naar u), zodat u niet gestoord wordt tijdens uw verblijf.
Binnen:
Het vakantiehuis, Maussac, heeft een eigen entree, een salon met houtkachel en een grote flatscreen tv. Woonkamer met eettafel, de keuken heeft alle comfort die u nodig heeft, een aparte eetplaats met een extra lange eettafel (3 x 2 m). Er is een badkamer met douche en bad. In de berging vindt u een wasmachine, droger en droogrek.
Op de eerste verdieping zijn 5 slaapkamers, 1 met dubbel bed met achter een laag muurtje een 1 persoonsbed en kinderbedje. Deze slaapkamer heeft een eigen badkamer (bad, douche, wastafel en wc). De 2e slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. De derde slaapkamer bestaat uit 2 één-persoonsbedden en een opklapbaar bed. De vierde en vijfde slaapkamer bestaan elk uit 2 één-persoonsbedden. Op de verdieping vindt u nog een extra badkamer met bad, douche, wastafel en wc.
Buiten:
Maussac bevindt zich op een terrein van 1,1 hectare gelegen tussen velden en bossen en met prachtige uitzichten over het glooiende landschap. Het is een oase van ruimte en rust. Geniet van de mooie fauna en flora; buizerds, valken, uilen, reeën, bunzings kruisen uw pad. In de grote tuin vindt u een privé zwembad van (9 x 4,5 m), terras met buitentafel en stoelen, grote BBQ, ligzetels en parasols en een trampoline voor de kinderen maken dit vakantiehuis tot een ideale zomerbestemming! Naast de woning bevindt zich een grote droogschuur van 110 m2.
Omgeving
U vindt in deze streek pittoreske dorpjes en stadjes, met terrassen op middeleeuwse marktpleintjes met eeuwenoude houten markthallen, zoals Villeréal het bastidestadje uit de 13e eeuw, en Pujols, Castillonès, Marmande en de hoofdstad Agen.
In de omgeving zijn er vele mogelijkheden om te sporten: wandelen, paardrijden, waterskiën, vissen, fietsen, ...
Een bakker vind je op 2 km afstand. Verschillende warenhuizen en apotheek vind je op 10 km in Miramont de Guyenne.

Boekingsinformatie

Ligging maussac

De ligging van "maussac" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.