Bély Bas

10
12
Gites.nl logo

Bij binnenkomst door de openslaande deuren sta je direct in de grote leefkeuken, waar een handgemaakte houten tafel van 4 meter staat en een palletkachel voor extra warmte en gezelligheid. De keuken is compleet ingericht en heeft een groot 5 pits gasfornuis met grote oven.
Via de handgemaakte trap kom je op de eerste zolder waar zich een slaapkamer bevind met een tweepersoons bed en de lounge. In de lounge staan lekker zittende stoelen en banken en vind je diverse spellen, boeken en dvd's.
Vanaf de eerste zolder kom je met drie treden op de tweede zolder, hier zijn 3 slaapkamers. Ook het sanitair bevindt zich hier. Het sanitair bevat twee aparte toiletten, twee zeer ruime douches (met regendouche) en twee wastafels.
Het is mogelijk om aan ons te vragen om te bedden te verschuiven, zodat er een slaapzaal ontstaat of meer of minder mensen op een kamer liggen.

Boekingsinformatie

Ligging bély bas

De ligging van "bély bas" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.