La Belle Epoque

14
Gites.nl logo

La Belle Epoque biedt comfortabel plaats aan 14 volwassenen en maximaal twee baby's (maximaal 15 gasten per keer). Met een volledig prive zwembad (gloednieuw voor 2021) en ruime prive-terrein is het de perfecte landelijke retraite. We hebben een kinderspeelplaats, jeu de boules, ping pong en een infra rood sauna buiten. Deze Gite is ideaal voor grote families met kleine kinderen of groepen vrienden die hun families samenbrengen. Wij bieden u tal van optionele extra's om uw verblijf bij ons zo comfortabel mogelijk te maken. Alles van een prive kok en 1:1 yoga lessen tot kinder activiteiten sessies, traphekjes, aankleedkussen (alle dingen die je nodig hebt voor een baby op vakantie). We hebben ook een klein kinderbad naast ons hoofdzwembad.
Het interieur van het huis:
Een grote open leefruimte met gewelfde plafonds. Goed uitgeruste keuken en grote lounge en eetgedeelte rond de open haard. Beneden slaapkamer 1 en ensuite met openslaande deuren direct naar de patio aan de achterzijde en het zwembad. Boven vindt u nog eens 5 goed ingerichte slaapkamers. Slaapkamer 2 met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed (plus ensuite) die uitkijkt op de voortuinen, slaapkamer 3 met een tweepersoonsbed en ensuite die uitkijkt op de patio aan de achterzijde en het zwembad, slaapkamer 4 met een super king (of twee eenpersoonsbedden) die uitkijkt op het zwembad, slaapkamer 5 met een super king (of twee eenpersoonsbedden) en een speciale kinderkamer (met 2 kinderbedjes) die uitkijkt op het zwembad en slaapkamer 6 met 3 eenpersoonsbedden die uitkijkt op de voortuin. Slaapkamers 4/5&6 delen de familiebadkamer met een grote Italiaanse douche en een roll top bad (gloednieuw voor 2021).
De eigenaren (en gastheren) wonen in een apart pand naast de deur en zijn bij de hand voor al uw vragen / behoeften.

Boekingsinformatie

Ligging la belle epoque

De ligging van "la belle epoque" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.