Gite Pola

8.4
2
Gites.nl logo

www.gites-in-southwest-france.com.
Deze mooie gîte biedt uiterst comfortabele accommodatie van een hoge standaard. Alle faciliteiten zijn exclusief voor u: Pool, Sauna, Barbecue en Hottub. Exclusief uitzicht op Populier plantage en geen inkijk van buren Het huisje maakt deel uit van een typische oude boerderij uit de Gascogne, die tot een paar jaar geleden een werkende boerderij was. Het ligt in het kleine gehucht Teoules, op ongeveer drie kilometer van het grootste deel van onze gemeente, Bourran. Teoules nestelt zich in de lagere delen van de heuvels die langs de Lot-vallei lopen. In alle richtingen kijk je uit op heuvelhellingen met zonnebloemen, maïs en maïsvelden. Bourran ligt op iets meer dan een kilometer van de rivier de Lot, dicht bij het aantrekkelijke en middeleeuwse dorp Clairac.
Delen van het huisje zijn soms wel 400/500 jaar oud en zijn gemoderniseerd naar een hoge standaard met behoud van het karakter en de aanbiedingen:
-een grote slaapkamer met en-suite badkamer
-grote woonkamer met eethoek en mooie oude bakstenen open haard uit Toulouse met houtkachel
-aangename boerenkeuken volledig ingericht met oven, gaskookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser, magnetron, wasmachine enz
-mooie privétuin
-schaduwrijk buiten dineren
-gas barbecue
-volledig privé zwembad (6 meter diameter) alleen voor uw gebruik
-verwarmde Jacuzi voor twee personen
-Sauna-cabine in Zweedse stijl
-zachte badjassen, beddengoed en handdoeken etc. geleverd
-Mobiel Draadloze internettoegang 24/7 , TV Netlix, Prime en Disney met gebruikelijke storing van het platteland
-eigen oprit van ongeveer 100 meter met voldoende parkeergelegenheid
De gite en tuin zijn volledig omheind en afgescheiden van de rest van het perceel. Ook is er geen enkele inkijk. helemaal privé dus.

Boekingsinformatie

Ligging gite pola

De ligging van "gite pola" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.