L' Hoste

9.3
8
Gites.nl logo

L'Hoste is een fantastisch ingericht 4 sterren huis gelegen in het noordelijk gedeelte van de Lot et Garonne dat grenst aan de Dordogne. Ook tijdens Covid-19 is het verantwoord om hier te verblijven, het huis wordt zeer hygienisch en schoon gehouden door de beheerders. Het huis heeft 4 tweepersoonsslaapkamers geschikt voor maximaal 8 volwassenen. Zowel het huis als zwembad met terras zijn volledig gemoderniseerd en vernieuwd. Er is een verwarmd privé zwembad. Aan het zwembad bevindt zich een aparte gite met woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Tevens is de gite voorzien van airco. Er zijn diverse terrassen aanwezig waarvan er twee overdekt zijn. Hier kun je heerlijk zitten, het huis beschikt tevens over een luxe barbecue. Vanaf de terrassen heb je uitzicht op het zwembad en de omgeving. Naast de woning ligt een pruimenboomgaard en je hebt een wijds uitzicht op heuvels en zonnebloemvelden (seizoensgebonden).
Het huis heeft een ruime living met vide en open keuken.
Op de benedenverdieping bevinden zich daarnaast twee slaapkamers, een ruime badkamer en apart toilet.
Op de bovenverdieping bevindt zich een vierde slaapkamer grenzend aan de vide en een moderne badkamer. Ook deze slaapkamer is voorzien van airco.
Er is een carport voor twee auto's en een groot parkeerterrein.
Ook in het vroege voorjaar en najaar is het goed toeven aangezien er een centrale verwarming is. De woonkamer heeft daarnaast een houtgestookte haard.

Boekingsinformatie

Ligging l' hoste

De ligging van "l' hoste" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.