Petit Falgayras

2
Gites.nl logo

De natuur beleven en proeven doe je hier op domein “Falgayras”. Dit domein van 10 ha is gelegen aan het einde van een doodlopende weg op de zuidflank in een prachtige vallei. U kijkt uit over de vallei met bossen, zonnebloemen, korenvelden,... De dichtste buren zitten op een afstand van 500m in vogelvlucht. Privacy verzekerd dus.
Voor hen die tijdens hun vakantie willen genieten van echte rust. Even alleen maar tijd voor jezelf!
De gîte voor twee personen bevindt zich achteraan op het domein en is gesitueerd in een bijgebouwtje waar vroeger een droogoven voor pruimen was. Het werd volledig gerestaureerd en omgebouwd tot gezellige studio met alle nodige voorzieningen.
De keukenhoek is voorzien van magnetron, 4-pits kookplaat met oven, koelkast met klein vriesvak, koffiezet, broodrooster en waterkoker. Er is een aparte badkamer met douche, wastafel en toilet.
De gîte beschikt eveneens over tuinmeubilair en een klein privé terras waar je overdag in de schaduw kan vertoeven en 's avonds kan genieten van een mooie zonsondergang.
Dit alles in een prachtige omgeving met 360° rondom prachtige uitzichten.
Kortom, hier kan je genieten van het buitenleven, de zon, de natuur en de landelijke rust en tussendoor een duik in het zwembad nemen.

Boekingsinformatie

Ligging petit falgayras

De ligging van "petit falgayras" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.