Falgayras

9.7
8
Gites.nl logo

De natuur beleven en proeven doe je hier op domein “Falgayras”. Dit domein van 10 ha is gelegen aan het einde van een doodlopende weg op de zuidflank in een prachtige vallei. U kijkt uit over de vallei met bossen, zonnebloemen, korenvelden,... De dichtste buren zitten op een afstand van 500m in vogelvlucht. Privacy verzekerd dus.
Voor hen die tijdens hun vakantie willen genieten van echte rust. Even alleen maar tijd voor familie! Op het domein is het hoofdhuis beschikbaar voor een gezelschap van maximaal 8 personen. Ideaal voor een zalige familievakantie.
Het huis is smaakvol ingericht en heeft een woonruimte met open keuken. De keuken is voorzien van een 5-pits kookplaat met oven, koelkast met vriesvak, koffiezet, broodrooster en waterkoker. Er is een aparte eetkamer waar je makkelijk met 8 personen kan eten. Beneden bevindt zich verder nog een slaapkamer met dubbel bed en badkamer met wastafel, douche en toilet. Boven bevinden zich nog 3 slaapkamers en badkamer met wastafel, toilet, bidet en ligbad.
Onder het huis bevindt zich de "buanderie" waar je gebruik kan maken van de wasmachine.
Aan het huis ligt een schaduwrijk terras voorzien van tuinmeubilair waar het heerlijk vertoeven is. Ook 's avonds is het daar zalig nagenieten van de dag.
Dit alles in een prachtige omgeving met 360° rondom prachtige uitzichten.
Kortom, hier kan je genieten van het buitenleven, de zon, de natuur en de landelijke rust en tussendoor een duik in het zwembad nemen.

Boekingsinformatie

Ligging falgayras

De ligging van "falgayras" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.