Standaard vakantiehuis 6p

7.8
6
Succesholidayparcs.nl logo

Deze zes persoons geschakelde bungalow is voorzien van woonkamer met open keuken. De woonkamer beschikt over een TV met homecinemaset. De open keuken beschikt over voldoende inventaris voor zes personen, een 4-pits fornuis, koelkast met vriesvak, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er zijn in totaal drie slaapkamers waarvan één zich bevindt op de begane grond met een stapelbed geschikt voor kinderen (enkele beschikken over twee eenpersoonsbedden i.p.v. een stapelbed). De overige twee slaapkamer bevinden zich op de eerste etage en zijn voorzien van twee éénpersoonsbedden. Er zijn in totaal twee toiletten aanwezig waarvan één aparte op de begane grond en een douche/toilet combinatie op de eerste etage (enkele beschikken over een bad). Deze bungalows hebben een oppervlakte van 82 m2. Enkele bungalows hebben een oppervlakte van 77 m2.

Deze bungalows beschikken over een eigen terras voorzien van tuinmeubilair en een nabij gelegen parkeergelegenheid.

Het interieur/exterieur van deze vakantiewoningen kan onderling verschillen. Ferienpark Hambachtal is gelegen in een glooiend landschap met veel hoogteverschillen. De parkfaciliteiten en vakantiehuizen zijn daardoor bereikbaar via trappen.

LET OP! Indien u kenmerken wilt uitsluiten of specifiek wilt boeken (zoals douche, bad, wenteltrap etc.) verzoeken wij u dit aan te geven bij de boeking.

Boekingsinformatie

Ligging standaard vakantiehuis 6p

De ligging van "standaard vakantiehuis 6p" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.