Succes Holidayparcs Hambachtal

6
Succesholidayparcs.nl logo

Vakantiepark Hambachtal ligt schitterend, door bossen omgeven en aan de oevers van een klein stuwmeertje, middenin de Hunsrück. Het heeft één van de mooiste overdekte subtropisch zwembaden van Duitsland.

Geniet van een schitterende vakantie in Duitsland bij Vakantiepark Hambachtal, gelegen middenin de Hunsrück. Vakantiepark Hambachtal heeft een divers aanbod aan vakantiehuizen geschikt voor een gezinsvakantie tot een familieweekend. Je kunt verblijven in een 2-persoons appartement, een 4-persoons bungalow en een 6-persoons bungalow. Er is een woon/slaapkamer aanwezig, open keuken voorzien van koelkast met vriesvak en magnetron, badkamer met douche en een balkon/terras voorzien van meubilair. Je kunt de auto parkeren nabij de accommodatie.

Er kan niet gekampeerd worden op Vakantiepark Hambachtal.

Vakantiepark Hambachtal is gelegen in het prachtige en heuvelachtige Hunsrück. De omgeving leent zich uitstekend voor een actieve en culinaire vakantie. Nabij het park ligt het skigebied de Erbeskopf, welke met 816m de hoogste is van de Rijnland-Palts. 's Winters kun je hier perfect skiën, langlaufen of snowboarden. Bezoek ook de prachtige steden Trier en Idar-Oberstein. Hier leer je alles over de Duitse geschiedenis en cultuur en zijn er tal van bezienswaardigheden zoals kastelen, burchten en ruïnes. Luxemburg is ook goed aan te rijden vanaf Vakantiepark Hambachtal. Op korte afstand bevindt zich het grote Bostalmeer van 120 hectaren groot waar je kunt zwemmen en andere wateractiviteiten kunt ondernemen.

Boekingsinformatie

Ligging succes holidayparcs hambachtal

De ligging van "succes holidayparcs hambachtal" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.

Acccommodaties op Succes Holidayparcs Hambachtal

Appartement

Appartement

Standaard vakantiehuis 4p

Standaard vakantiehuis 4p

Comfort vakantiehuis 4p

Comfort vakantiehuis 4p

Standaard vakantiehuis 6p

Standaard vakantiehuis 6p

Comfort vakantiehuis 6p

Comfort vakantiehuis 6p