Apartment - Feldstrasse 30-K | Winterberg

2
Bungalow.Net logo

Appartement - Feldstrasse 30-K | Winterberg
2
geen
1
ja
Max aantal personen: 2
Aantal slaapkamers: 0
Aantal badkamers: 1
Grootte: 43 m2

beschrijving
Deze studio voor 2 personen ligt op de beste locatie van Winterberg. Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping en heeft een mooi balkon. De woonkamer is uitgerust met 2 enkele muurbedden, geschikt voor 2 personen. De aangrenzende keuken nodigt uit tot gezellig koken. De badkamer heeft een douche en toilet. Een functioneel appartement, ideaal voor uw korte vakantie.

gebouw Informatie

Het goed onderhouden huis ligt bijna bij de ingang van het skigebied en de wandelpaden. Een aparte ski- en fietsenstalling bevindt zich op de benedenverdieping. Parkeren is voor de deur. Met de Sauerland-kaart, die u bij aankomst via ons ontvangt, kunt u gratis reizen per trein en bus. Soms krijg je korting bij attracties of evenementen.
omgeving

Het huis is gelegen in een optimale nabijheid van de skilift bij de Heerloh evenals de skiliftcarrousel onder de skischans van St. Georg. Slechts een paar minuten lopen naar de avontuurlijke bergmuts met de bobsleebaan, het fietspark, de zomerrodelbaan en het klimbos. Het centrum met zijn vele winkels, boetieks en restaurants ligt op loopafstand. U kunt eten, drinken en feesten in de vele bistro's, restaurants, disco's en après-ski-locaties die zich in de buurt bevinden. In de directe omgeving van Winterberg vindt u vele aantrekkelijke aanbiedingen voor recreatieve activiteiten, zoals reservoirs voor zwemmen en zeilen, inloopgrotten, themaparken en nog veel meer. Neem contact met ons op - wij informeren u graag.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging apartment - feldstrasse 30-k | winterberg

De ligging van "apartment - feldstrasse 30-k | winterberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.