Appartementen in Nordrhein Westfalen

(39): pagina 1

Zoek en boek je appartement in Nordrhein Westfalen. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende appartement aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

v.a.€ 321.00
Apartement - Am Bergelchen 5-H | Niedersfeld
4 pers.

Bungalow.Net logo Het appartement bevindt zich in een klein wooncomplex op de begane grond. Er is een parkeerplaats voor uw auto.

v.a.€ 321.00
Appartement - Zum Hohlen Rain 11 | Züschen
3 pers.

Bungalow.Net logo De studio ligt op de begane grond van een vakantiehuis met meerdere accommodaties. Eén parkeerplaats is inbegrepen bij deze studio. Gelegen in een rustige omgeving in het populaire dorpje Züschen op 6 kilometer afstand van Winterberg. Direct gel

v.a.€ 321.00
Appartement Regal - Brilonerstrasse 16 | Siedlinghausen-Winterberg 'Retro'
4 pers.

Bungalow.Net logo In het complex bevinden zich drie appartementen met alle voorzieningen om de hoek: bakker, supermarkt, restaurants en zwembad. Wandel- en fietsroutes vanaf de voordeur en skipistes 10 minuten met auto of bus (halte voor de deur).

v.a.€ 333.00
Appartement - Weltringpark 2-M | Winterberg
5 pers.

Bungalow.Net logo 365 dagen per jaar vakantie, zonder dat het gaat vervelen. Zoveel attracties zijn er in de 'Vakantiewereld' Winterberg.Het voorjaar, zomer, herfst en winter alle seizoenen en weertypes doen mee. Sneeuwkanonnen zorgen voor voldoende sneeuw en als

v.a.€ 362.00
Apartment - Burgstraße 15-T | Silbach
4 pers.

Bungalow.Net logo Een verzorgd appartement in familie-huis in een rustige woonomgeving, met een schitterend uitzicht op de omgeving. Er is een parkeerplaats voor de deur en een berging voor fietsen en ski's.

v.a.€ 362.00
Appartement - Gartenstrasse 17E | Winterberg
3 pers.

Bungalow.Net logo Het complex ligt in een rustige zijstraat van het centrum van Winterberg.

v.a.€ 374.00
Appartement Regal - Brilonerstrasse 16 | Siedlinghausen-Winterberg 'Royal'
4 pers.

Bungalow.Net logo In het complex zijn drie appartementen met alle benodigdheden om de hoek: bakker, supermarkt, restaurants en zwembad. Wandelingen en fietsroutes vanaf de voordeur en ski pistes op 10 min. met de auto of bus (Halte voor de deur).

v.a.€ 374.00
Appartement Neuastenbergerstrasse 4 | Neuastenberg
4 pers.

Bungalow.Net logo Deze accommodatie is rustig gelegen aan het einde van het dorp, op de eerste etage van een klein vakantiehuis. Het skigebied Postwiese ligt op 200 meter afstand van het huis. U kunt -tegen betaling- gebruik maken van de buitensauna's op de naast

Aanbieders van appartementen
Bungalow.Net logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen