Natuurhuisje in Grächen

6
Natuurhuisje.nl logo

Ski- en wandelliefhebbers opgelet! Dit prachtige natuurhuisje ligt vlakbij een prachtig wandel- en skigebied. Het huisje heeft een woonkamer, open keuken, twee badkamers en vier slaapkamers. In de knusse woonkamer staan een comfortabele zithoek, een houtkachel en een televisie. Aansluitend vind je de open keuken, voorzien van onder andere een koffiezetapparaat, afwasmachine en een wasmachine. Het huisje heeft vier slaapkamers. Twee slaapkamers beschikken over een tweepersoonsbed. De andere twee slaapkamers hebben een stapelbed en een éénpersoonsbed. Tijdens de wintermaanden is het huisje niet bereikbaar met de auto. Wel is er vlakbij, boven aan de weg, een parkeerplaats beschikbaar. Het huisje is ook voor negen personen te boeken. Zie huiscode 24145.

Bijzonderheden natuurhuisje in grächen

Contactloos verblijf, Open haard, Tuinmeubilair, Tuin, Terras (privé), Barbecue, Koel-/vriescombinatie, Verwarming (CV), Afwasmachine, Wasmachine, Tuindeuren, Internet, Balkon, Tv, Keuken, Tweepersoonsbed (x 2), Badkamer (x 2), Eenpersoonsbed (x 4)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in grächen

De ligging van "natuurhuisje in grächen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.