Natuurhuisje in Grächen

4
Natuurhuisje.nl logo

Het natuurhuisje met terras en tuin op het zuiden, heeft een gezellige woonkamer met open keuken, vier slaapkamers waarvan, twee tweepersoonsbedden, twee stapelbedden en een eenpersoonsbed, twee badkamers met douche en toilet. Een televisie, dvd-speler, Senseo apparaat, vaatwasser, wasmachine en een Ipod houder zijn aanwezig. In de herfst van 2012 zijn de keuken, woonkamer en de twee badkamers grondig gerenoveerd waardoor het chalet je vakantie nog comfortabeler zal maken. Het huis is voorzien van een centrale verwarming en heeft vloerverwarming op de begane grond. De woonkamer is voorzien van een erg gezellige kachel. Hout is in voldoende mate in de carport aanwezig. Het huis, met carport (met auto alleen bereikbaar buiten de wintermaanden), is gelegen aan een klein weggetje. Tijdens de wintermaanden is er boven aan de weg een parkeerplek beschikbaar.

Bijzonderheden natuurhuisje in grächen

Afwasmachine, Balkon, Open haard, Barbecue, Internet, Internettoegang (WiFi), Koel-/vriescombinatie, Terras, Terras (privé), Tuin, Tuindeuren, Tuinmeubilair, Verwarming (CV), verwarming (elektrisch, CV), Wasdroger, Wasmachine, Contactloos verblijf, Tv, Keuken, Tweepersoonsbed (x 2), Badkamer (x 2), Kinderstoel, Eenpersoonsbed (x 5)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in grächen

De ligging van "natuurhuisje in grächen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.