Natuurhuisje in Sågmyra

4
Natuurhuisje.nl logo

Dit typisch Zweedse natuurhuisje bevindt zich in het hart van de provincie Dalarna. Het ligt verscholen in de bossen en 100 meter het weggetje aflopend kom je bij een klein meertje met steiger en eigen boot. Het huisje is alleen via onverharde wegen te bereiken. Onthaasten, leven dichtbij de natuur en genieten van ruimte en stilte zijn kernwoorden die het verblijf hier kenmerken. Tegelijkertijd zijn zowel Falun en Leksand als Borlange gelegen op een half uur rijden. Falun is vooral bekend van de kopermijn Falu Gruva, Borlänge heeft een groot overdekt winkelcentrum en Leksand ligt aan het Siljanmeer. Stockholm ligt op zo'n 2,5 uur rijden. Het huis is geschikt voor vier personen en in de zomer, vanwege de kleine stuga buiten, is er plaats voor nog twee extra kinderen. Er is stromend (warm) water, elektriciteit, een badkamer met douche binnen en een nette outhouse buiten. Er zijn een open haard, heteluchtverwarming in de eetkeuken en olieradiatoren. Grenzend aan de eetkeuken is een gezellige, overdekte serre met hoekbank. Om het huis is volop ruimte, zodat je lekker buiten kunt relaxen. Onder andere visspullen, mountainbikes, spelletjes, sneeuwschoenen en een barbecue zijn aanwezig.

Bijzonderheden natuurhuisje in sågmyra

Eetkeuken op de parterre: Eethoek, Koel-/vriescombinatie, Koffiezetapparaat, Kookstel (elektrisch), Magnetron, Radio, Stoelen (x 4), Tafel, Tuindeuren, Waterkoker

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in sågmyra

De ligging van "natuurhuisje in sågmyra" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.