Natuurhuisje in Lysvik

8
Natuurhuisje.nl logo

Altijd al vakantie willen vieren aan het water in het prachtige Zweden? Zwemmen, vissen en roeien voor je eigen deur? In de vrije natuur, dus niet op een bungalowpark, maar wel met alle comfort binnen handbereik? Dan ben je van harte welkom in dit prachtige natuurhuisje! Een ruim, vrijstaand huis op 3000 m² eigen grond en een woonoppervlakte van circa 120 m² met vijf kamers, zeer complete keuken (inclusief ingebouwde vaatwasser), twee badkamers met douche en toilet en een Finse sauna. En niet te vergeten, aan de oever voor het huis vind je een privé aanlegsteiger met een roeiboot en een Canadese kano. “De stilte is hier verslavend” schreef één van de huurders in het gastenboek. Dat klopt, de rust en de ruimte in en rond het huis ademen een sfeer van stilte en onthaasting. De luxe bungalow is gebouwd in 1980 en in 1998 grondig verbouwd en uitgebouwd.

Bijzonderheden natuurhuisje in lysvik

Afwasmachine, Airco, Badkamer (x 2), Eenpersoonsbed (x 2), Internet, Internettoegang (WiFi), Keuken, Koel-/vriescombinatie, Meertje, Open haard , Sauna, Slaapbank (x 2), Terras, Terras (overdekt), Terras (privé), Tuin, Tuin (privé, verlicht), Tuinmeubilair, Tv, Tweepersoonsbed (x 3), verwarming (elektrisch, CV), Berwarming (elektrisch), Wasmachine

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in lysvik

De ligging van "natuurhuisje in lysvik" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.