Natuurhuisje in Furudal

8
Natuurhuisje.nl logo

In de voormalige schuur van deze kleine boerderij is een idyllisch en charmant natuurhuisje gevestigd. Het ruime en lichte appartement biedt ruimte aan 10 personen, ideaal voor twee gezinnen, een groep vrienden of als opa en oma meegaan op vakantie. Het is voorzien van een grote gemeubileerde veranda met barbecue en heeft uitzicht op het bos. Beneden is een hal met voldoende opbergruimte en een trap naar de eerste verdieping. Daarnaast een lichte en ruim opgezette open ruimte met werkplek, eetkamer, open keuken en zitkamer. De zitkamer heeft een houtkachel, tv, blue-Ray/dvd-speler en geluidssysteem met Bluetooth. Vanuit de hal kun je naar de badkamer met douche, föhn en wc. Er is een aansluitende wasruimte met wasmachine en droger. Op de eerste verdieping bevinden zich een ruime slaapkamer met driepersoons stapelbed, een slaapkamer met tweepersoonsbed en tweepersoons stapelbed en een ouderslaapkamer met tweepersoonsbed. In de ruime hal is ook nog een driepersoons stapelbed geplaatst en vind je een toilet. Op hetzelfde terrein is ook natuurhuisje 30007 terug te vinden.

Bijzonderheden natuurhuisje in furudal

Woon/eetkamer op de parterre: 2-zitsbank, 3-zitsbank, DVD-speler, Fauteuil (x 3), Kachel (hout), Kast, Kinderstoel, Radio, Stereo-installatie, Stoelen (x 8), Tafel, TV (satelliet)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in furudal

De ligging van "natuurhuisje in furudal" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.