Vakantiehuis Unnaryd

10
16
Groepen.nl logo

Dit bijzondere authentieke Zweeds gasthuis staat aan de rand van het dorp, midden in de natuur, aan het Unnen meer. Je kunt hier genieten van de rust, elkaar en samen dingen ondernemen.

Groepsaccommodatie in Zweden aan het meer 

Je beschikt, afhankelijk van de groepsgrootte, over een tweederde van een groot huis en twee appartementen. Deze twee appartementen staan in de tuin. In het grote huis zijn tien slaapplaatsen verdeeld over vijf slaapkamers, waarvoor vier badkamers ter beschikking zijn. In de keuken is plaats voor tien personen. In het souterrain is de woonkamer met zithoek en een eettafel voor 16 personen. Daar is ook een projector en beeldscherm om eventueel een presentatie of film te kijken. Achter in de tuin zijn de twee appartementen. Een met vier slaapplaatsen en één met twee slaapplaatsen. Beide met keuken en badkamer. In totaal heb je, afhankelijk van de groepsgrootte, de beschikking over acht slaapkamers. In de tuin is een stookplaats gerealiseerd, waar je rondom een kampvuur worstjes en marshmallows kunt grillen. Er is ook een heerlijke houtgestookte hottub.

Ontdek samen het mooie Zweden 

Aan de overkant van de accommodatie bevindt zich een bos met een wandelpaden. In de winter is dit een langlaufspoor. Op 500 meter is een beukenbos en ga je de ander kant op dan is op ook  500 meter een meer. In het dorp zelf is een supermarkt, tankstation, pizzeria, een foodtruck en een restaurant bij een camping. Voor beginnende skiers is er ook een kleine skihelling met sleeplift en voor de gevorderden op 58 autominuten een ski-resort. De winters zijn natuurlijk perfect om ook te schaatsen, maar in de zomers kunnen ook genoeg activiteiten ondernomen worden! Denk aan mountainbiken, een (trainings)rit op de racefiets, een lange wandeling met Fika, lekker zwemmen en kanoën met een picknickmand mee om op een eilandje uit te rusten. You don't need therapy, you need to go to Sweden.

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis unnaryd

De ligging van "vakantiehuis unnaryd" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.