Villa Elly

10
Bungalow.Net logo

Villa Elly is gelegen in een pittoresk dorpje, zo´n 20 km ten westen van Liberec, aan de voet van de berg Jested (1201 m).

Dankzij de strategische ligging, aan de rand van het IJzergebergte en nabij het drielandenpunt met Polen en Duitsland, kunt u echt een gevarieerde vakantie doorbrengen. Het mooie weer in de zomer leent zich uitstekend om lekker te gaan zwemmen, watersporten, wandelen, fietsen of golfen, maar ook in het voorjaar en in de nazomer heeft het gebied zeker wat te bieden. Ontdek de lokale cultuur, prachtige bezienswaardigheden, romantische dorpjes, kastelen en kerken. Er is voor ieder wat wils.

Bij minder mooi weer kunt u een bezoek brengen aan het pretpark Centrum Babylon in Liberec met eindeloos water-en-speelplezier, sauna en wellness faciliteiten, bowling, bioscoop en veel meer. De sprookjesachtige winter biedt veel mogelijkheden voor skiën, langlaufen, winterwandelingen of snowboarden. De villa ligt tussen vele skigebieden in. Het dichtstbijzijnde en tevens grootste skigebied in de regio is het skiresort Jested op nog geen 15 km afstand. Dit geheel gerenoveerde resort met meer dan 10 km aan pistes van blauw tot zwart, 9 liften ligt op een hoogte van 540 - 1000 m en is sneeuwzeker dankzij de besneeuwingsinstallaties.

Uw dagje winterporten kunt u afsluiten in een van de restaurants waar u tegen redelijke prijzen van heerlijke maaltijden kunt genieten.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging villa elly

De ligging van "villa elly" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.