Sterrenhuis

12
Bungalow.Net logo

Het huis, gerenoveerd in 2006, ligt aan de buitenkant van het dorpje Bernartice, in een breed dal tussen het Reuzengebergte en de Vrani hory. Dit deel van het Reuzengebergte is het hoogste van Tsjechië met imposante bergruggen en uitgestrekte bossen, rotsachtige steile hellingen en ijskoude dalen, plateaus, thermische bronnen, moerasland en bergweiden met zeldzame planten. De grootste trekpleisters zijn de bekende toeristenstadjes Janské Lázně en Žacléř, en de berg Sněžka, de hoogste berg van Tsjechië (1602 m). Het vakantiehuis ligt aan een rustige weg met het uitzicht op een heuvel. Het huis is omgeven door een tuin van 3000 m2 met een gemeubileerd terras en een barbeque. In de tuin is een kinderzwembad aanwezig (3,66 x 0,91m).
In Bernartice is een kruidenier voor de dagelijkse boodschappen. Het toeristenplaatsje Žacléř biedt een ruime keuze aan winkeltjes en restaurants. De afstand tot de Poolse grens is 6 km. In het souterrain kunnen spullen opgeborgen worden zoals spelmateriaal, fietsen e.d. Er is een aparte garage naast het huis. Tevens is er parkeerruimte voor twee auto's binnen het hek en een parkeerterrein op 50 m van het huis.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging sterrenhuis

De ligging van "sterrenhuis" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.