Premium 15

4
Bungalow.Net logo

Dit grote huis met privézwembad biedt accommodatie voor 4-5 personen en ligt in de rustige woonwijk en het kustgebied van Oliva Nova.

Slechts 250 meter scheiden dit huis van de zee, iets dat een heerlijke strandvakantie zal garanderen. Niettemin, we zijn er zeker van dat u wenst dat u meer tijd doorbrengt in het huis dankzij de spectaculaire buitenruimte. Het prachtige terras nodigt uit om energie te krijgen in de ochtend, onder de eerste zonnestralen, genietend van een heerlijk ontbijt. Dan kunt u genieten van een geweldige duik in het chloorfilter-privézwembad dat zich op slechts een steenworp afstand bevindt. Het zwembad heeft een afmeting van 4 x 2 meter en de waterdiepte varieert van 1,1 tot 1,3 meter. Er zijn ook twee ligstoelen beschikbaar waar u misschien een interessant boek kunt lezen. Daarna kunt u 's avonds op het terras genieten van een heerlijke barbecue onder de schuifbare luifel.



Binnen vindt u een comfortabele en praktische ruimte waar de keuken, de eetkamer en de woonkamer allemaal samen zijn. De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat en een oven, waar u heerlijke gerechten kunt bereiden waarvan u zult genieten op de tafel op slechts een steenworp afstand. De tv en de bank wachten op u voor het diner. De wasmachine, strijkijzer en strijkplank zijn ook hier. Er is een badkamer met douche in het huis, evenals twee slaapkamers met elk een kast. Men heeft een tweepersoonsbed en ruimte voor een kinderbed (een kinderstoel kan ook worden verstrekt) en de andere heeft een stapelbed. De extra gast slaapt op de slaapbank in de woonkamer. Ten slotte is de accommodatie voorzien van geleide airconditioning.



Oliva nova is een bevoorrechte plek in de Middellandse Zee. Het beschikt over talrijke en buitengewone stranden met fijn en goudkleurig zand en ondiepe wateren die zich langs de kust uitstrekken voor ongeveer 8,5 km. Ze zijn goed bekend in het continent dankzij hun schoonheid, aard en kwaliteit, iets dat, samen met het geweldige weer en een grote verscheidenheid aan diensten, dit een perfecte bestemming maakt om te genieten van uw vakantie in alle seizoenen.



Huisdieren zijn welkom!

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor extra mogelijke kosten.

Er is een parkeerplaats voor 1 auto.



Afstanden

Strand: 0.250 km - Oliva Nova

Luchthaven: 95 km - Valencia

Golfterrein: 3 km - Oliva Nova-golf

Gemeente: 0,01 km - Oliva Nova

Treinstation: 18 km - Gandia

Bushalte: 9,5 km - Oliva

Veerboot: 20 km - Dénia

Ziekenhuis: 16 km - Gandia



Toeristenlicentie: AT-33985-V







U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging premium 15

De ligging van "premium 15" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.