Premium 21

4
Bungalow.Net logo

In een familiale urbanisatie in Oliva Nova is dit fantastische huis met privézwembad perfect voor 4-5 personen om te genieten van het geweldige mediterrane weer op een paar meter afstand van het strand.
Gelegen op slechts 250 meter van de zee, nodigt dit huis uit om zich los te maken van het dagelijks leven. Je kunt bijvoorbeeld zwemmen in het chloorbad van 4 x 2 meter en met een diepte van 1,10 tot 1,30 meter; of geniet van heerlijke avonden op het terras om barbecues te bereiden met een fles wijn. Er zijn twee ligstoelen om te zonnebaden of om gewoon een tijdschrift te lezen terwijl u een verfrissend drankje neemt. Gezellig en modern, het interieur van het huis biedt een functionele ruimte waar de woonkamer, eetkamer en keuken samen zijn. Je kunt op de bank gaan liggen en naar een film of tv-serie op tv kijken. De keuken is perfect om heerlijke gerechten op de keramische kookplaat te bereiden en dan op tafel te zetten voor 5 personen. De badkamer is uitgerust met een douche en een bidet en heeft een rustgevende stijl. Er zijn twee slaapkamers voor onze gasten om te rusten, beide met een kast. De ene heeft een dubbele deb en de andere is uitgerust met een stapelbed. Onze 5e gast slaapt op de slaapbank in de woonkamer. Het kanaal voor warmtepomp-airconditioning maakt de accommodatie het hele jaar mogelijk. Oliva Nova, gelegen op een bevoorrechte plaats aan de Middellandse Zee, is een favoriete bestemming dankzij de vele en buitengewone stranden met fijn goudkleurig zand en ondiepe wateren langs 8,5 km. Ze zijn perfect voor watersporten zoals surfen. Ze zijn in heel Europa bekend om zijn uitzonderlijke aard, schoonheid en kwaliteit. Paardrijden en golfliefhebbers vinden hun plaats omdat de volgende golfbaan op slechts 3 km afstand ligt in Oliva Nova Golf. Huisdieren zijn welkom !. Het houden van evenementen is verboden. Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten. Er is een parkeerplaats voor 1 auto. Afstanden: Strand: 0.25 km - Oliva Nova Vliegveld: 95 km - Valencia Golfterrein 3 km - Oliva Nova Golfstad: 0.01 km - Oliva Nova Treinstation: 18 km - Gandia Bushalte: 9.5 km - Oliva Ferry: 20 km - Denia Ziekenhuis: 16 km - Gandia Toeristenlicentie: AT-33988-V Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging premium 21

De ligging van "premium 21" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.