Llamàntol

5
Bungalow.Net logo

Welkom in dit zeer mooie huis gelegen in een rustig kustgebied op 200 m afstand van het strand van Oliva. De accommodatie kijkt uit over de zee en de bergen. Het biedt plaats aan 5 personen, plus 2 extra plaatsen.



De woning heeft een fantastische gemeubileerde veranda van 14 m2, waar u kunt zitten en genieten van zomerse lunches en diners met uw geliefden; en een terras van 20m2, zodat de kleintjes veilig kunnen spelen. U kunt uw auto probleemloos parkeren op straat, aangezien het strand van Oliva geen overvol gebied is. De privacy van het huis is gedeeltelijk.



Het huis heeft een lichte woonkamer waar u kunt ontspannen als u van het strand komt door tv te kijken of een goed boek te lezen. De gemeubileerde woonkamer bevindt zich in dezelfde ruimte, waar u kunt genieten van het eten met familie en vrienden. De keuken staat open voor dezelfde kamer en is volledig uitgerust om een feest zonder beperkingen te koken, inclusief een elektrisch fornuis. Met betrekking tot de was beschikt de accommodatie over 1 wasmachine, 1 strijkijzer en 1 strijkplank. De woning biedt u 3 slaapkamers, 1 met 1 tweepersoonsbed, 1 met 2 eenpersoonsbedden en de laatste met 1 eenpersoonsbed. Tegelijkertijd heeft het 2 extra ruimtes, zonder extra kosten, op de slaapbank van de woonkamer. Het huis heeft 1 badkamer met een douche. In het pand hebt u toegang tot een totaal van 3 ventilatoren, 4 radiatoren en een wieg, indien nodig.



Deze accommodatie ligt op 3 minuten van het manegecentrum Oliva Nova, waar u paardrijlessen kunt nemen en waar ook staatskampioenschappen worden gehouden. Het ligt vrij dicht bij een 18-holes par72-golfbaan, waar u de hele dag van uw swing kunt genieten. Voor mensen die van wandelen houden, ligt het natuurpark Montgo op korte afstand van de accommodatie, evenals het moeras van Oliva, waar de Font Salada (die gunstige eigenschappen heeft voor de huid) zich bevindt. Als u de voorkeur geeft aan stranden met fijn zand, biedt Oliva u een aantal van hen aan. Daar kun je verschillende watersporten beoefenen, zoals Sky-surfen.



Opmerking: We kunnen geen gasten onder de 24 jaar accepteren, tenzij ze worden vergezeld door hun ouders. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.





Uw huisdier is welkom, zolang het niet meer dan 5 kg weegt.

Evenementen kunnen niet in de accommodatie worden gehouden.



AFSTANDEN

Strand: 0.2 km - OLIVA

Luchthaven: 81 km - OLIVA

Golfterrein: 5,5 km - OLIVA

Gemeente: 0.1 km - OLIVA

Treinstation: 11 km - GANDIA

Bushalte: 3,5 km - OLIVA

Veerboot: 22 km - DÉNIA

Ziekenhuis: 11 km - GANDIA





Toeristenlicentie: AT-35873-V Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met de verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging llamàntol

De ligging van "llamàntol" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.