Beach & Chill

4
Bungalow.Net logo

Welkom in dit mooie huis voor 4 personen met tuin, gemeenschappelijk zwembad en op slechts 170 meter afstand van het Oliva Nova-strand.
De privé-buitenkant van dit fantastische huis is gewoonweg ideaal. Een mooie hoek in de open lucht, omgeven door een grasveld en ingericht met een tafel en 4 stoelen aan de buitenkant, nodigt u uit voor een smakelijk ontbijt voordat u een geweldige ochtend doorbrengt in het gedeelde chloorbad van 12 x 7 m en van 0.6 a 1.8 m diepte, of op het strand, dat zonder twijfel de belangrijkste attractie van dit huis vanwege de nabijheid is. Op de terugweg kunt u afkoelen bij de buitendouche, uit eten gaan, kletsen en een glas wijn drinken op het bovenste terras, met uitzicht op de golfbaan. De accommodatie verdeelt zijn vernieuwde en geweldige verblijven op een unieke hoogte, op de begane grond. Wanneer je het huis binnenkomt, is er een mooie woonkeuken met keuken, airconditioning en open haard, waar je tv kunt kijken, een boek kunt lezen en je sterren gerechten kunt bereiden op de keramische kookplaat. Precies daar zijn de wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank. Evenzo, het huis beschikt over twee slaapzalen, waarvan een met garderobe, een tweepersoonsbed en ruimte om een kinderbed en een kinderstoel toe te wijzen, en de andere heeft gewoon een bed op wieltjes. De badkamer van het huis biedt onze gasten een douche. De locatie is perfect, want u heeft de beschikking over een grote verscheidenheid aan diensten zoals restaurants, bars, winkels, supermarkten, enz. U heeft zelfs een winkelcentrum in de buurt. Bovendien ligt het spectaculaire duinen- en kristalheldere water op slechts 170 meter, zodat u het te voet kunt bereiken en kunt genieten van watersporten zoals windsurfen. De golfbaan ligt op slechts 200 meter. We raden je aan het Oliva-dorp te bezoeken. Opmerking: we accepteren geen gasten onder de 25 jaar, tenzij u een gezin bent. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het houden van evenementen is verboden. Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten. Er is een externe parkeerplaats voor 2 auto's. Het gedeelde zwembad is beschikbaar van april tot oktober en de openingstijden zijn van 09.00 tot 15.00 uur en van 17.00 tot 22.00 uur. Afstanden Strand: 0,17 km - Luchthaven Oliva Nova: 95 km - Valencia Golfterrein: 0,2 km - Oliva Nova Golfstad: 6 km - Oliva Treinstation: 16 km - Gandia Bushalte: 16 km - Gandia Ferry: 20 km - Dènia-ziekenhuis : 15 km - Gandia Toeristenlicentie: AT-46663-V Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging beach & chill

De ligging van "beach & chill" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.