Pentagrama

6
Bungalow.Net logo

Mooi herenhuis gelegen in Denia, met een fantastische overdekte barbecue en op slechts 230 meter van het strand. Het is perfect voor 6 personen.
Deze accommodaties hebben een terras op twee niveaus. Een deel ervan is ingericht, dus het is de perfecte plek om de beste avonden in de buitenlucht door te brengen, terwijl je geniet van een heerlijk gegrild recept op de overdekte barbecue. De tweede helft is ruimer en nodigt uit om samen met een glas wijn een praatje te maken met uw gezin terwijl de chef-koks in de familie koken of om plezier te hebben met de kleintjes. Het huis met één verdieping heeft een strandstijl dankzij de combinatie van blauw en wit. Deze stijl is vooral te voelen in de keuken, vanwege de mooie en eigenaardige kasten. De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat. Het eetgedeelte deelt de kamer met de woonkamer en is uitgerust met een grote tafel en zes stoelen. De twee banken en de airconditioning zullen uw bondgenoot zijn om een tijdje te rusten. U vindt er ook een strijkijzer, een strijkplank en een wasmachine. Er zijn drie slaapkamers beschikbaar, de drie van de met een kast en een tweepersoonsbed en een badkamer met douche. We kunnen een kinderbedje en een kinderstoel voor uw baby en 2 radiatoren leveren voor het geval het elke dag kouder is. Denia is een klein stadje gelegen tussen Oliva en Javea, dat deel uitmaakt van de zogenaamde Costa Blanca, met ongeveer 20 km kust verdeeld over het rotsachtige strand van Las Rotas en het fijne zandstrand van Les Marines, dus je kunt kiezen voor een beste lotsbestemming. Daar kun je niet alleen zwemmen, zonnebaden of watersporten beoefenen, maar ook genieten van een aperitief in een van de strandbars. Denia is omgeven door een bevoorrechte omgeving en biedt een oneindige reeks van mogelijkheden en diensten voor onze gasten. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het houden van evenementen is verboden. Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten. Afstanden Strand: 0.230 km - Deveses, Dénia Luchthaven: 104 km - Alicante Golfbaan: 15.6 km - La Sella, Dénia Stad: 0.01 km - Dénia Treinstation: 89.6 km - Valencia Bushalte: 1.4 km - Dénia Veerboot: 11.7 km - Dénia-ziekenhuis: 9,8 km - Dénia, Marina Salud Toeristenlicentie: AT-464258-A Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging pentagrama

De ligging van "pentagrama" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.