Villa- Rosa

7
Bungalow.Net logo

De villa in Benissa heeft 3 slaapkamer(s) en is geschikt voor families en groepen tot 7 personen. De accommodatie heeft een oppervlakte van 120 m², en U heeft een mooi uitzicht op zee. De woning bevindt zich op 950 m van het zandstrand Cala La Fustera, 1 km van het rotsstrand Cala Les Bassetes, 3 km van het dorp Calpe, 3 km van de supermarkt Mercadona, 75 km van de luchthaven Alicante-Elche, 6 km van het treinstation, 3 km van het busstation, 25 km van de pretpark Terra Mítica, 25 km van de waterpretpark Aqualandia, 5 km Peñón de Ifach.Tevens heeft u de beschikking over Tuin, Tuinmeubilair, Terras, Barbecue, Strijkijzer, Airconditioning in de woonkamer en in sommige slaapkamers, Privé Zwembad, Buitenparkeerplaats (2 plaatsen) bij hetzelfde gebouw, 1 Televisie, Satelliet (Talen: Spaans, Engels, Duits, Nederlands, Frans). De aparte keuken, met gasfornuis, is uitgerust met koelkast, magnetron, oven, vriezer, wasmachine, vaatwasmachine, servies/bestek, keukengerei, koffiezetapparaat, broodrooster.

De rustieke stad Benissa ligt in het noordelijke deel van de provincie Alicante in de regio Valencia. Het is een van de oudste steden aan de Costa Blanca, met 12.400 inwoners en een oppervlakte van ongeveer 70 km2. Benissa heeft 4 km aan kustlijn met zandstranden, kristalhelder water, hoge bergen en brede dalen, wijnboomgaarden en ongebruikelijk groen landschap die deze kleine Spaanse stad uniek maken.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging villa- rosa

De ligging van "villa- rosa" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.