Pedraviva

6
Bungalow.Net logo


Welkom in deze unieke en originele villa met 3 slaapkamers. Alle slaapkamers zijn uitgerust met tweepersoonsbedden. Een van hen heeft een eigen badkamer en een eenvoudige kitchenette, dus het is bijna als een aparte woning, die directe toegang heeft tot het terras en het zwembad. Er is een tweepersoonsslaapbank in de woonkamer en één opklapbed waar een extra gast kan slapen. Er is nog één badkamer met bad in het huis, bedoeld voor de hele accommodatie.

Twee van de slaapkamers hebben airconditioning en in de derde kamer is er een radiator voor de koudere maanden. Maar in het algemeen kunt u het hele jaar genieten van het uitstekende mediterrane weer en het uitzicht op de bergen.

U kunt zitten en ontspannen in de prachtige woonkamer, die tot in het laatste detail verzorgd is en waar echte steen deel van uitmaakt. U kunt even tot rust komen terwijl u tv kijkt, muziek luistert of surft op het internet (WIFI).

De keuken staat in open verbinding met de eet- en woonkamer. Het is zeer goed uitgerust met alle elektrische apparatuur en keukengerei die u nodig heeft tijdens uw verblijf. Er is een tafel met stoelen voor u om samen te komen en te genieten van maaltijden, evenals twee banken en fauteuils die zeer comfortabel zijn.

De tuin is mooi; u kunt onstpannen op het terras, barbecueën, een duik nemen in het zwembad of gewoon relaxen in elke hoek van de tuin, die goed onderhouden is en sculpturen en fonteinen heeft met veel planten en bomen. Het wordt ook 's nachts verlicht.

Het privé zwembad van 8 x 7 m met zoutwater heeft de vorm van een hart. Bewonder de verre uitzichten op de zee en de bergen, en ontspan op de ligbedden terwijl u zonnebaadt. Er is een slee en veel andere spelletjes voor kinderen.

Er is parkeerplaats voor twee auto's bij de villa.

Vergeet niet uw huisdier. Als het minder dan 30 kg weegt, is het welkom!

Deze charmante villa is gebouwd in de bergen, met uitzicht op de Middellandse Zee, de bergen en de kleine dorpen van het gebied La Safor. Het combineert rustiek design met stenen, comfort en originaliteit. Deze plaats is erg rustig en voldoet perfect aan de behoeften van iemand die rust en stilte zoekt.

Het dorp Ador ligt ten zuidoosten van Gandía, aan de linkerkant van de rivier de Serpis en op een steenworp afstand van de bergketen Ador. De rivier scheidt het dorp Ador van het dorp Vilallonga. Een attractie van het gebied is de kloosterroute, die te voet, met fiets of te paard kan worden gedaan.

In de bergketen Ador zijn er vele prachtige landschappen, zoals Barranc en Font de Lloret. De natuuropleidingsgebouw Serra d'Ador is een referentie in Ecologie en is ook een studentenhuisvesting. Er is ook een 6 km wandelpad in dit gebied en u kunt de grot Cova Figueral bezoeken, waar er archeologische overblijfselen uit de Neolithische periode zijn. Wat gastronomie betreft, is er een sterke traditie van bijenteelt die honing van hoge kwaliteit produceert. Wij raden u ook aan om de traditionele gerechten zoals puchero, paella, brood gezegend door Sant Antoni, kerstsnoepjes, garnalen met snijbiet, figatells en coques de dacsa te proeven.

Ador ligt op slechts 8 km van Gandia, een stad die de perfecte mix is van geschiedenis, cultuur, plezier en sport. Op de straten en pleinen van de stad kunt u de geschiedenis van de middeleeuwse XV eeuw voelen, toen het Grote Hertogdom van Gandia werd opgericht. In Gandia zijn er ook vier grote stranden die een breed scala aan recreatieve activiteiten bieden.




Huisdieren onder 30 kg zijn toegestaan op het terrein.



OPMERKING: Wij accepteren geen groepen jongeren onder 25 jaar. We hebben een kopie van het paspoort van elke gast nodig om de boeking te bevestigen.



Afstanden:

Bank, supermarkt, apotheek: 1,2 km Ador

Zandstrand: 15 km Gandía

Golfbaan: 12 km Gandía

Treinstation: 10 km Gandía

Veerboot: 41 km Denia

Luchthaven: 85 km Valencia

Bushalte: 1,2 km Ador

Ziekenhuis: 12 km Gandía

Bar, restaurant: 1,2 km Ador





Toeristenvergunning: ARV-463


Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging pedraviva

De ligging van "pedraviva" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.