Natuurhuisje in Albatera

4
Natuurhuisje.nl logo

Beschikbaar; twee slaapkamers voor vier personen; één slaapkamer met tweepersoonsbed en één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Eventueel kunnen er twee slaapplaatsen bijgemaakt worden door middel van twee dikke dubbele luchtmatrassen op elkaar. Verder aanwezig in het natuurhuisje: airco, living met tv, stereo, gebruik van de WiFi is gratis, één douchekamer met wc en lavabo en één badkamer met ligbad, lavabo en wc. Er is een volledig ingerichte keuken met alles wat je nodig hebt: microgofoven, grote koel-vriescombinatie, broodrooster, koffiezet, etcetera. Er is ook een wasmachine aanwezig. Er is ook een buitenkeuken aanwezig, ideaal om te barbecueën. Verder kan je bij warm weer heerlijk genieten van de buitendouche. Vanuit het zwembad kan je, indien nodig, naar de buiten-wc met lavabo, zo hoef je het binnen niet onnodig nat en vuil te maken. Zoals je al gelezen hebt, het is een droomplaats... Maar nog is dit niet alles..

Bijzonderheden natuurhuisje in albatera

Airco, Barbecue, Berging, Binnenplaats, Internet, Internettoegang (WiFi), Keuken, Koel-/vriescombinatie, Terras, Terras (overdekt), Terras (privé), Tuin, Tuin (omheind), Tuin (privé, verlicht), Tuinmeubilair, Tv, Berwarming (elektrisch), Wasmachine

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in albatera

De ligging van "natuurhuisje in albatera" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.