Can Capulla 8

8
Bungalow.Net logo

In een ongerepte natuurlijke omgeving biedt dit prachtige zomerhuis in Ses Covetes 8 gasten de mogelijkheid om tegelijkertijd van het platteland en de zee te genieten, aangezien het strand zich op slechts 1,5 km afstand bevindt.

De tuin van dit huis is een echt natuurlijk paradijs dat opvalt door zijn luxe, schoonheid en leven. Elk moment wordt de perfecte om te zonnebaden tijdens het ontbijt of een heerlijke barbecue waar u op het terras of op de veranda van kunt genieten. U kunt ook zonnebaden op de 7 ligbedden die beschikbaar zijn, in de hangmat of direct op het gazon. Als je met je kinderen reist, zullen ze ook plezier hebben tijdens het rennen en spelen in de tuin. Het pand is omheind en hoewel er buren in de buurt zijn, is de privacy compleet.



De accommodatie bestaat uit twee gebouwen: het hoofdgebouw en het bijgebouw.



Het grote huis biedt ruime en eenvoudige ruimtes met een Mallorcaanse stijl die de charmante sfeer creëren die u nodig heeft om te ontspannen alsof u thuis bent. De grote woon - eetkamer verwelkomt u wanneer u binnenkomt. Het is perfect om met uw geliefden te chatten of uit te rusten tijdens het kijken naar de TV-Sat en af te koelen met de AC. De keuken biedt een gasfornuis en alles wat u nodig heeft om te koken, een tafel met stoelen en uitgang naar buiten. De wasruimte biedt een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Er zijn 2 badkamers, een met een douche en de andere met een bad, en drie slaapkamers, twee met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden en uitgang naar het terras. Ze presenteren allemaal een kast en een ventilator. Twee radiatoren zijn ook beschikbaar.



Het moderne en goed verzorgde bijgebouw beschikt over een gezellige woon-eetkamer-keuken waar u televisie kunt kijken of kunt ontspannen tijdens het koken op de gasfornuis. U vindt er ook een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een kast en een ventilator, en een badkamer met douche. Op verzoek kunnen we twee babybedjes en kinderstoelen klaarmaken.



Ses Covetes is een kuststreek waar u het bezoek aan het prachtige strand van es Trenc, op slechts 1,5 km afstand van de accommodatie, niet mag missen. Na een lange dag zwemmen in het kristalheldere water kunt u aan een strandbar genieten van een drankje. Het strand van Colonia de Sant Jordi is ook als een droom, net als vele andere stranden in de buurt. Deze stad is ook perfect om de Mallorcaanse keuken te leren kennen en voor uw dagelijkse boodschappen.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

Er is een parkeerplaats voor 4 auto's en een overdekte parkeerplaats voor 4 auto's.



Afstanden

Strand: 1,5 km - Es Trenc

Luchthaven: 39.2 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 28,5 km - Golf Son Antem-Llucmajor

Stad: 2.6 km - Ses Covetes

Treinstation: 36,3 km - Manacor

Bushalte: 3,2 km - Sa Ràpita

Veerboot: 50,5 km - Puerto de Palma

Ziekenhuis: 39.6 km - Hospital Comarcal Manacor



Toeristenlicentie: ETV / 2498



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can capulla 8

De ligging van "can capulla 8" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.