Can Capulla 6

6
Bungalow.Net logo

Prachtig zomerhuis in Ses Covetes, gelegen in een natuurlijke en maagdelijke omgeving, waar 6 personen zullen genieten van de essentie van het platteland met het strand op slechts 1,5 km afstand.

De weelderige tuin van dit landhuis biedt een verrassende schoonheid en levendigheid. Dus elk moment wordt het perfecte moment om te genieten van de zonnestralen tijdens het ontbijt of een heerlijke barbecue op de veranda te proeven. Er zijn 5 ligstoelen beschikbaar, evenals een hangmat waar u kunt genieten van de geur van het verse gras en de zee. Het pand is omheind en de privacy is totaal ondanks dat er buren in de buurt zijn.



Binnen zorgen de ruimtelijkheid, eenvoud en de Mallorcaanse stijl voor de perfecte sfeer om te ontspannen. Wanneer je binnenkomt, vind je een grote woonkamer die open staat naar de eetzaal, waar je de satelliet-tv kunt bekijken of een praatje kunt maken met je geliefden, of kunt uitrusten op de banken in de geklimatiseerde ruimte. De keuken is uitgerust met een gasfornuis en biedt alles wat u nodig heeft om te koken, evenals een tafel om te genieten van uw maaltijden hier en de uitgang naar buiten. De wasruimte is zelfstandig en het heeft een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. De accommodatie biedt 3 slaapkamers waar u kunt uitrusten. Twee van hen hebben een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden en een terras. Alle slaapkamers zijn voorzien van een ventilator en een kast. Twee babybedjes en kinderstoelen zijn ook beschikbaar. Het huis heeft twee badkamers, een met een douche en de andere met een badkuip. Twee elektrische radiatoren maken het apparaat compleet.



Ses Covetes is een zeer rustige kustplaats waar het bezoek aan het prachtige en paradijselijke strand van Es Trenc een must is. Dit strand ligt op slechts 1,5 km van het huis. Het biedt strandbars waar u voor of na een lange dag in de turquoise wateren kunt genieten van een aperitief. Er zijn andere droomachtige stranden die je moet bezoeken, zoals die in Colonia de Sant Jordi, die ook de perfecte stad is om de Mallorcaanse keuken of verse vis te proberen en waar je je dagelijkse boodschappen kunt doen.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

Er is een parkeerplaats voor 4 auto's en een overdekte parkeerplaats voor 4 auto's.

Er is een bijgebouw dat gesloten blijft.



Afstanden

Strand: 1,5 km - Es Trenc

Luchthaven: 39.2 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 28,5 km - Golf Son Antem-Llucmajor

Stad: 2.6 km - Ses Covetes

Treinstation: 36,3 km - Manacor

Bushalte: 3,2 km - Sa Ràpita

Veerboot: 50,5 km - Puerto de Palma

Ziekenhuis: 39.6 km - Hospital Comarcal Manacor



Toeristenlicentie: ETV / 2498



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can capulla 6

De ligging van "can capulla 6" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.