Groepsaccommodatie Alquife

10
10
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie is gelegen op 1200 meter hoogte in een schitterend wandelgebied aan de voet van de Sierra Nevada in Andalusië. Hier kun je nog genieten van rust en absolute stilte, schone lucht in een prachtig berglandschap. De boerderij ligt op loopafstand van twee dorpen alwaar zich een groot openbaar zwembad, een supermarkt en verschillende barretjes en restaurantjes bevinden. Je kunt vanuit onze boerderij zo de Sierra Nevada in lopen en met ons zelfgemaakte wandelboekje kun je de mooiste wandelingen. 

Een groepsaccommodatie in Spanje met uitzicht op de olijfboomgaard

Op de eerste verdieping bevinden zich 5 kamers waarvan twee kamers en-suite, allen met eigen ingang en terras en deze geven plaats aan 10 gasten. De drie grote kamers hebben een wastafel, maar de douches en toiletten voor alle kamers bevinden zich op de begane grond en zijn via een buitentrap bereikbaar. Bij de kamers zit linnengoed inbegrepen en het gebruik van de grote volledig ingerichte gezamenlijke (woon)keuken op de begane grond. Voor deze gemeenschappelijke keuken ligt een ruim terras (100m2) met grote barbecue en met uitzicht op onze olijfboomgaard en op de toppen van de Sierra Nevada. De woonkeuken heeft naast de gewone keukenuitrusting een houtkachel, een zithoek en een geluidsinstallatie. Zowel binnen als buiten is voldoende ruimte beschikbaar voor culturele en creatieve activiteiten. De filmzaal van 8 bij 10 meter en 5 meter hoog heeft een geluidsinstallatie, een beamer en een groot projectiescherm. Hier worden in de zomer regelmatig films vertoont. Het zwembad is in het dorp en deel je met de andere streekgenoten, maar er is ook de mogelijkheid om te plonsen in de waterbekken op maar 100 meter afstand. 

Maak samen diverse wandelingen

De accommodatie is gelegen op 1200 meter hoogte in een schitterend wandelgebied aan de voet van de Sierra Nevada in Andalusië. Hier kun je nog genieten van rust en absolute stilte, schone lucht in een prachtig berglandschap. De boerderij ligt op loopafstand van twee dorpen alwaar zich een groot openbaar zwembad, een supermarkt en verschillende barretjes en restaurantjes bevinden. 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie alquife

De ligging van "groepsaccommodatie alquife" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.