Natuurhuisje in Montanchez

2
Natuurhuisje.nl logo

Dit natuurhuisje is een speciale plek om te verblijven bij een finca. Geschikt voor twee personen. Het heeft een Marokkaanse sfeer en het is eenvoudig maar comfortabel. Het betreft een grote ruimte van 30 m² met slaapkamer, kleedkamer en badkamer. Via grote glazen deuren kun je naar een overdekt terras en daar is een goed uitgeruste keuken met eethoek. Het huisje wordt daarom alleen verhuurd in de warmere maanden, niet in de winter. Er is ook een groot dakterras met een prachtig uitzicht op het schilderachtige landschap. Het bevindt zich op hetzelfde niveau als de omliggende bomen en rotsformaties en is een perfecte plek om het rijke vogelleven van de finca te observeren.

Bijzonderheden natuurhuisje in montanchez

Balkon, Barbecue, Berging, Fietsen beschikbaar (tegen betaling) (x 2), Gaskachel, Keuken, Koel-/vriescombinatie, Parking (x 2), Slaapbank, Terras (overdekt), Terras (privé), Tuin, Tuin (privé, verlicht), Tuindeuren, Tuinmeubilair, Tweepersoonsbed, Zonnebank

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in montanchez

De ligging van "natuurhuisje in montanchez" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.