Vakantiehuizen in El Hierro

(4): pagina 1

Zoek en boek je vakantiehuis in El Hierro. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende vakantiehuis aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

v.a.€ 280.00
Vakantiehuis In Erese-El Hierro
2 pers.

Happyhome.nl logo Deze mooie studio ligt meteen naast de EHI207 en is licht en modern ingericht. Vanaf het terras heeft u een indrukwekkend zicht op de Atlantische Oceaan tot aan La Palma. Het is echt een plek voor mensen die tot rust willen komen.

v.a.€ 330.00
Casa Abuelo Pancho
3 pers.

Happyhome.nl logo Zeer rustige gelegen en aan de rand van het kleine plaatsje El Pinar, ligt dit typische huis op het eiland. Op het grondstuk staan fruitbomen en feigen. Het onderste gedeelte biedt een prachig uitzicht over de Atlantische Oceaan en bergen.

v.a.€ 390.00
Casa Tio Pedro Martin
4 pers.

Happyhome.nl logo In dit gerestaureerde boerenhuis met een oude steen- en houtvloer zult u rust vinden. De indrukwekkende coulisse met een schitterend zicht op de Atlantische oceaan en het altijd heerlijke weer in El Hierros maken het plaatje compleet.

v.a.€ 419.00
Vakantiehuis In El Pinar-El Hierro
4 pers.

Happyhome.nl logo Aan de rand van het kleine dorp El Pinar in het zonnige zuiden van El Hierros staat het huis 'Casa Nicolas'. Het huis zelf is gebouwd in de typische 'Herreño' stijl en perfect gerenoveerd. Met een grote woonkeuken, twee ruime slaapkamers en een badkamer v

Aanbieders van vakantiehuizen
Happyhome.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren