Vakantievilla Moraira

10
9
Groepen.nl logo

In deze heerlijke villa voel je je direct thuis. Een fantastisch vakantiehuis met smaak ingericht en veel leefruimte zowel binnen als buiten. Neem een duik in het royale privé zwembad of ontspan met een goed boek op de heerlijke ligstoelen. Na een fijne stranddag is het volop genieten bij de buitenbarbecue met lounge plek. En het uitzicht vanuit deze villa ..... daar blijf je naar kijken! 

Groepsaccommodatie in Spanje met privé zwembad en zeezicht

Het grote raam van de open keuken zorgt ervoor dat je zelfs vanaf de keuken zeezicht hebt ! De keuken is voorzien van alle gemakken, waaronder een keramische kookplaat met oven, combi-magnetron, Dolce Gusto koffiezetapparaat, vaatwasser, koelkast en vriezer.  De woonkamer is licht en ruim en voorzien van een royale sofa, stoelen en televisie. Deze villa telt vier slaapkamers en 3 badkamers. Er zijn twee slaapkamers boven welke voorzien zijn van airconditioning. Beiden hebben een ensuite badkamer met douche, wastafel en toilet. De derde en vierde slaapkamer zijn beneden gelegen en delen de badkamer. In de vierde slaapkamer staan drie éénpersoonsbedden. De bedden in iedere slaapkamer zijn kwalitatief goed, van 90 cm x 2 m. De slaapkamers zijn verder voorzien van horren voor de ramen. 

Buiten is het genieten bij deze villa. De buitenruimte van dit vakantiehuis met privé zwembad is erg prettig. Het privé zwembad is 9 x 4 m en heeft een diepte aflopend van 1.30 - 1.70 m. Er zijn ligbedden bij het zwembad en er is een mooie buitenbarbecue aanwezig met grote eettafel, zodat je tot in de late uurtjes lekker buiten kunt kokkerellen. Er is voldoende schaduw o.a. door de rieten overkapping.  Vanaf het terras en het zwembad heb je een prachtig uitzicht op zee. Er is voldoende parkeergelegenheid. 

Genieten aan de Costa Blanca

Een fijne ambiance vind je in dit kleinschalige dorp Moraira met authentiek Spaans centrum. Moraira is een echte vakantiebestemming voor gezinnen en stellen die houden van rust, goed eten, prachtige zandstranden en een gemoedelijke sfeer. 
Je vindt er alleen maar laagbouw, geen neonreclames en de mooiste maanvormige baaien met zo'n fijne beachbar voor de mooiste zonsondergangen na een dagje strand...
Voordelig vliegen? Moraira en Jávea liggen zeer centraal op slechts een uurtje rijden van de steden Valencia en Alicante, dé luchthavens voor voordelige vluchten vanaf de vliegvelden in Nederland, Duitsland en België. Extra fijn: je bent al in 2 uur en 15 minuten vliegen in Valencia.

Praktische informatie:
Minimum verblijf van 7 nachten.
In de periode van 10 juli t/m 22 augustus hanteren wij een vaste aankomst- en vertrekdag op zondag.
In de overige maanden is aankomst en vertrek toegestaan op iedere dag van de week, echter dient je boeking aan te sluiten op eerdere/volgende boekingen en anders dient er minimaal 7 nachten tussen boekingen te zitten. 
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla moraira

De ligging van "vakantievilla moraira" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.