Vakantievilla Moraira

10
11
Groepen.nl logo

Dit is nog eens binnenkomen…. In deze prachtige palmentuin van de zeer comfortabele Villa met Spaanse details, uitzicht op zee en privé zwembad ! Doordat het huis twee complete woonlagen heeft is het uitermate geschikt om samen met familie en vrienden te genieten van een vakantie in de omgeving van Moraira. De smaakvolle inrichting, geweldige ligging en tropische sfeer maken deze villa een stukje paradijs op aarde….
Een kindvriendelijk vakantiehuis met speeltuintje, jeu de boules én zwembadbeveiliging. De beveiliging bestaat uit een flexibel verplaatsbaar hek welke het zwembad afsluit waardoor het een veilig gevoel geeft wanneer de kinderen (zonder diploma) rondom het zwembad spelen. 

Prachtig gelegen groepsaccommodatie met privé zwembad, uitzicht op zee en palmentuin

Bovenwoning
Complete open keuken met o.a. vaatwasmachine, magnetron, Senseo koffiemachine en balkondeuren die je tijdens het koken open kunt zetten, zo geniet je tussendoor van het geweldige uitzicht. Aan de keukenbar kan er aangeschoven worden om onder het koken samen een drankje te drinken. In de smaakvol ingerichte woonkamer is een  flatscreen TV met Nederlandse zenders, een  SONOS muziek systeem en DVD speler. De open haard geeft tijdens een winterverblijf extra warmte. Er zijn twee slaapkamers met een 2-persoonsbed waarvan één met een badkamer ensuite. De derde slaapkamer heeft 2 x een 1-persoons bed. Er is 1 x een aparte badkamer met bad/douche en toilet. Op de naya binnen staat een eethoek waar je gezellig kunt zitten met uitzicht op het terras, het zwembad en de blauwe Middellandse zee. Er is een Wasruimte met de wasmachine en droogtrommel.

Benedenwoning
Compleet ingerichte keuken met o.a. vaatwasmachine, oven, Senseo + Nespresso/Dolce Gusto koffiezetapparaat. De gezellige woonkamer met open haard, zit- en eethoek is voorzien van een flatscreen TV (Canal Digital) met Nederlandse zenders, SONOS muzieksysteem en DVD speler.  Slaapkamer 1 heeft een 2-persoonsbed en slaapkamer 2 heeft 3 x een 1-persoonsbed. Er is 1 aparte badkamer met inloopdouche, verzonken bad, wastafel en toilet. Er is een extra apart toilet. Alle slaapkamers zijn voorzien airconditioning, horren en hebben Auping bedden met boxspring matrassen. Badjassen aanwezig.

De ruime tuin van deze villa staat vol met onder andere palmbomen, bougainville en sinaasappelbomen. Alle vijf de terrassen, voorzien van een eettafel of ligbedden, hebben een adembenemend uitzicht over de blauwe Middellandse zee. In de laaggelegen tuin is een Jeu de boules baan en een kinderspeeltuin. Onder de veranda, in Arabische stijl en met loungebank, zit je heerlijk in de schaduw als het zonnetje midden op de dag te warm is.  Er is een privé parkeerplaats voor twee auto's.

Chillen aan de Costa Blanca

Een fijne ambiance vind je in dit kleinschalige dorp Moraira met authentiek Spaans centrum. Moraira is een echte vakantiebestemming voor gezinnen en stellen die houden van rust, goed eten, prachtige zandstranden en een gemoedelijke sfeer.
Je vindt er alleen maar laagbouw, geen neonreclames en de mooiste maanvormige baaien met zo'n fijne beachbar voor de mooiste zonsondergangen na een dagje strand...
Voordelig vliegen? Moraira en Jávea liggen zeer centraal op slechts een uurtje rijden van de steden Valencia en Alicante, dé luchthavens voor voordelige vluchten vanaf de vliegvelden in Nederland, Duitsland en België. Extra fijn: je bent al in 2 uur en 15 minuten vliegen in Valencia.

Afstanden
Zandstrand 3,3 km, supermarkt 2 km, bakkerij 2 km, restaurant 1,7 km, pinautomaat 4,0 km, luchthaven Valencia 130 km, luchthaven Alicante 91 km.

Praktische informatie

Bijzonderheden
In de periode van 10 juli t/m 22 augustus hanteren wij een vaste aankomst- en vertrekdag op zaterdag.
In de overige maanden is aankomst en vertrek toegestaan op iedere dag van de week, echter dient je boeking aan te sluiten op eerdere/volgende boekingen en anders dient er minimaal 7 nachten tussen boekingen te zitten. 
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Klein hondje tot 10kg op aanvraag.
3 kinderbedjes (gratis) beschikbaar, aan te geven bij reservering.
2 kinderstoelen (gratis) beschikbaar, aan te geven bij reservering.

Inclusief
- Elektriciteit: 125 kwh per week
- Bedlinnen: keukenlinnen, bad- en bedlinnen en badjassen.

Waarborgsom
- Waarborgsom van € 300,- contant bij aankomst. Wanneer je de woning in correcte staat hebt achtergelaten ontvang je deze op de dag van vertrek retour. 

Winterverhuur

 Winterverhuur is mogelijk per 4 weken in de periode 1 november t/m 31 maart, exclusief de kerstvakantie. Vraag naar een offerte!

 


Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla moraira

De ligging van "vakantievilla moraira" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.