Vakantiehuis Javea

10
8
Groepen.nl logo

Een plaatje is deze villa met bijzonder fraaie tuin, heerlijk privé zwembad en authentieke Spaanse details. Wat een ruimte in en rondom dit schitterende vakantiehuis aan de Costa Blanca. Dit vakantiehuis ligt zalig rustig aan de rand van het het dorp Jávea. Deze villa ligt op slechts 5 tot 7 kilometer verwijderd van het strand en de imposante baai aan de Cumbre del Sol. Deze villa heeft een geweldig buitenleven en is fijn ruim van binnen. 

Groepsaccommodatie in Spanje met kindvriendelijk privé zwembad

Vanaf de overdekte veranda buiten wandel je de woonkamer binnen met fijne comfortabele zithoek, mooie details, Ipod standaard/stereo en flatscreen satelliet televisie met Nederlandse zenders. Een aparte open ruimte is ingericht als sfeervolle eetkamer met lange houten eettafel. Deze ruimte geeft toegang tot de moderne en compleet ingerichte keuken met afwasmachine, magnetron, koffiezetapparaat (Nespresso) en wijnkast. Vanuit de keuken loop je via de deur het terras aan de achterzijde van de villa op. Heerlijk om hier in de schaduw te vanuit de woonkamer betreed je de lange gang met meerdere slaapkamers en badkamers. Alles is tot in de puntjes verzorgd in dit vakantiehuis aan de Costa Blanca. Alle vier de slaapkamers hebben twee 1-persoonsbedden. Een van de slaapkamers heeft een televisie met Nederlandse zenders en een badkamer ensuite met douche en toilet. De tweede badkamer beschikt ook over een douche en toilet. In deze villa zijn de slaapkamers voorzien van ventilatoren aanwezig. Tevens is in de gehele villa wifi aanwezig.

Vanuit de woonkamer van de villa stap je de zeer ruime en gezellige overdekte veranda op. Vanaf de grote eettafel of vanuit de lekkere loungeset geniet je nog meer van het fantastische uitzicht over de omgeving. Het kindvriendelijke zwembad waar je voor een groot deel in kunt staan en heeft een leuke glijbaan. Rondom de villa is volop ruimte om te spelen. Op het riante buitenterras (deels overdekt) geniet je 's ochtends van de eerste zonnestralen. Na een stranddag kun je heerlijk buiten kokkerellen op de barbecue, tel hierbij op een mooie buitenbar en je verblijf is compleet. Kinderen zullen zich volop vermaken. Er is een voetbalveld, tafeltennistafel en voetbaltafel aanwezig. Kortom; deze villa aan de Costa Blanca voorziet van een heerlijke vakantie voor het hele gezin. Bij het zwembad staan heerlijke ligbedden. Er zijn vele fruitbomen (onder andere sinaasappels en kersen: plukken maar!) en de verschillende terrassen met zitjes maken je verblijf tot een heerlijke vakantie. Buiten heb je een heerlijk dakterras met uitzicht op prachtige omgeving.  Op het eigen terrein bevinden zich tevens twee carports en parkeerruimte voor vier personenauto's.

Ontdek de Costa Blanca

Jávea is een kleinschalige badplaats met mooie boulevard en prachtig breed zandstrand met watersport mogelijkheden. Het heeft een authentiek centrum en net wat meer faciliteiten dan Moraira. Je vindt diverse idyllische baaien met leuke eetgelegenheden als je even 10 minuutjes verder rijdt.
Je vindt er alleen maar laagbouw, geen neonreclames en de mooiste maanvormige baaien met zo'n fijne beachbar voor de mooiste zonsondergangen na een dagje strand...
Voordelig vliegen? Moraira en Jávea liggen zeer centraal op slechts een uurtje rijden van de steden Valencia en Alicante, dé luchthavens voor voordelige vluchten vanaf de vliegvelden in Nederland, Duitsland en België. Extra fijn: je bent al in 2 uur en 15 minuten vliegen in Valencia.

Afstanden

Zandstrand 5 km, supermarkt 1 km, bakkerij 1 km, restaurant 5 km, pinautomaat 7,3 km, luchthaven Valencia 122 km, luchthaven Alicante 83 km.

Praktische informatie

Bijzonderheden
In de periode van 10 juli t/m 22 augustus hanteren wij een vaste aankomst- en vertrekdag op zaterdag.
In de overige maanden is aankomst en vertrek toegestaan op iedere dag van de week, echter dient je boeking aan te sluiten op eerdere/volgende boekingen en anders dient er minimaal 7 nachten tussen boekingen te zitten. 
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Inclusief
- Elektriciteit: 125 kWh per week
- Gas: normaal gebruik voor koken

Optioneel
- Babybedje inclusief bedlinnen € 50,- per verblijf
- Eén kinderstoel kan gratis worden bijgeplaatst
- Tweede kinderstoel € 15,- per verblijf
 
Overig
- Gas voor verwarming is niet inclusief € 70,- per gasfles 
- Huisdier € 5,- per nacht

Waarborgsom:
Er is een waarborgsom van toepassing van € 500,-.
50% van de borgsom voldoe je bij de reservering. Bij de restantbetaling betaal je de overige 50%.
De borg zal binnen 7 dagen na thuiskomst aan je worden geretourneerd (indien er geen schade is geconstateerd).

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis javea

De ligging van "vakantiehuis javea" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.