Almenara

4
Bungalow.Net logo

Dit resort is gebouwd in een rustige wijk met ongehinderd zeezicht. Het is valkbij  Parikia, hoofdstad van Paros, en de vele zandstranden. Gelegen op  ongeveer 1 km afstand van traditionele Griekse taverna, supermarkt en bushalte. Na een korte rit (ongeveer 5 minuten) kunt u  gaan zwemmen,  kitesurfen, windsurfen, zeilen, duiken en andere watersporten uitvoeren. Een tennisclub ligt op 5 minuten van dit resort.

Elke villa is zelfverzorgend. U vindt hier alles wat die u nodig heeft voor een comfortabel en aangenaam verblijf. Alle villa's zijn uitgerust met airconditioning, TV-DVD, satelliet, koelkast, keuken, JACUZZI, gratis WI-FI terwijl het adembenemende uitzicht voor iedereen een genot is. het huis is ingericht met kwalitatieve en comfortabele meubels, waardoor u een groter gevoel van comfort en gastvrijheid heeft. Alle villa's hebben een eigen veranda of terrassen met uitzicht op zee en de weergaloze zonsondergang.

Bij aankomst krijgt u aangeboden een warm welkom met  wijn, fruit, fles water, jam, boter, melk, jus d'orange, ham en kaas voor toast. In de badkamers vindt u  een haardroger, shampoo, conditioner, tandpasta, tandenborstel en slippers.

Onze gemeenschappelijke faciliteiten geven wasservice, parasols, chaise lounge, patio tafels, gratis Wi-Fi en een gratis parkeerplaats.
Gratis vervoer van de haven of luchthaven naar onze villa's tijdens uw aankomst en gratis vervoer van onze villa's naar de haven of luchthaven tijdens uw vertrek

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging almenara

De ligging van "almenara" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.