Villa- Orion

8
Bungalow.Net logo

De villa in Javea heeft vier slaapkamers en is geschikt voor acht personen.   

De villa is mooi, ruim en heeft een oppervlakte van 200m2. U heeft uitzicht over de berg en de tuin.

Het staat 5km van El Arenal zandstrand, 13km van Jávea golfbaan, 4km van de supermarkt, 100km van Alicante vliegveld, 4km van het busstation.       

Het huis staat in een rustige buurt in een woonwijkencomplex.   

Het gemeenschappelijke gebied van Javea heeft de vorm van een maan, en ligt tussen de kapen van Gata en La nao. Het is een gebied van 68.4 km².  De coordinaten zijn 38º 47' 40'' North en 0º 9' 90'' East. De kust van Javea vormt een gevarieerd landschap, uitgestrekt over een lengte van 25km. In het algemeen  is het land heel ongelijk. De vlakke delen bestaan uit alluviale afzettingen, vruchtbare gronden, ideaal voor het groeien van druiven, noten, olijven en sinaasappels. Het bergachtig gebied is bedenkt met uitgestrekte pijnboombossen. Het klimaat van Javea is net als de rest van Costa Blanca door een gematigd klimaat; de Montgo berg beschermd tegen de koude van de winter en de brieswind tempert de hitte in de zomer. De gemiddelde temperatuur het hele jaar door is 16,5 graden.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging villa- orion

De ligging van "villa- orion" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.