Vakantiehuis Calpe

10
8
Groepen.nl logo

Niet vaak ontdekken we een vakantiehuis met zo'n overweldigend panoramisch uitzicht. Overdag kun je je verwonderen over de azuurblauwe zee en de badplaats Calpe in de verte en in de avond geniet je van tientallen fonkelende lichtjes. De Nederlandse eigenaren hebben deze villa bijzonder mooi ingericht waarbij zij gebruik hebben gemaakt van een modern design. Deze villa met verwarmbaar privé zwembad in Calpe leent zich uitstekend voor een verblijf van twee families. Op het enorme buitenterras kun je heerlijk zonnebaden op de ligbedden of een duik nemen in het privé zwembad. 

Vakantievilla in Calpe

Dit is een prachtige designvilla die bestaat uit drie verdiepingen en perfect is voor een verblijf met twee families. Op de begane grond bevindt zich een royale woonkamer met volop licht en ruimte die voorzien is van een hoekbank, satelliet televisie (Nederlandse zenders) met dvd speler en een mooie houten eethoek met luxe fauteuils. De keuken is strak en modern met onder andere een 4-pits elektrische kookplaat, oven, koelkast, vriezer, koffiezetapparaat en vaatwasser. De slaapkamer op de begane grond beschikt over een 2-persoonsbed en riante kledingkast. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Op de bovenverdieping vind je de master bedroom met 2-persoonsbed (200 x 160 cm) en openslaande deuren naar het balkon met een prachtig panoramisch uitzicht. Deze slaapkamer heeft een badkamer ensuite met douche, toilet en wastafel. Op de benedenverdieping bevinden zich de derde en vierde slaapkamer. Beide slaapkamers hebben een 2-persoonsbed (200 x 160 cm) waarvan één slaapkamer openslaande deuren heeft naar het balkon. Deze slaapkamers delen een badkamer die voorzien is van een douche, ligbad, twee wastafels en een toilet. Daarnaast vind je op de benedenverdieping een tweede woonkamer en tweede keuken. De woonkamer is voorzien van een hoekbank en eethoek met open keuken. De tweede keuken beschikt over een elektrische kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast, vriezer en voldoende keukengerei.

Op de benedenverdieping bevindt zich tevens een washok met wasmachine en droger en een fitnessruimte met cardio- en krachtapparatuur. De eerste verdieping, begane grond en slaapkamers benedenverdieping hebben vloerverwarming. De keuken en woonkamer op de benedenverdieping worden verwarmt door de airconditioning. Voor de kinderen zijn er dvd's, blue-ray's, bordspellen, boeken en een spelcomputer aanwezig. Via de patiodeuren vanuit de woonkamer stap je zo het buitenterras op dat deels overdekt is. De hele villa is voorzien van airconditioning. 

Het overdekte terras is voorzien van terrasverwarmers en fijne tuinset. Rondom het zwembad vind je fijne lig- en loungebedden. Verderop vind je de royale buitenbarbecue om lekker buiten te kokkerellen. In de avond wordt de villa middels buitenverlichting en verlichting in het zwembad prachtig romantisch verlicht. Tevens is er een privé parkeerplaats (carport). Door de ligging van deze villa zal de zon in het najaar en de winter in de loop van de middag niet meer op het terrein aanwezig zijn. Je kunt uiteraard gewoon lekker buiten zitten en eindeloos genieten van het uitzicht en, indien nodig, gebruik maken van de terrasverwarmers. In de zomermaanden kun je heerlijk van de zon genieten tot in de loop van de middag, waarna het optimaal genieten is van de lange zwoele avonden.

Samen naar het strand

Op vakantie naar Calpe? Deze badplaats in Spanje vormt met de zandstranden Playa Arenal en Playa Levante een belangrijk onderdeel van de Costa Blanca. Vanaf de stranden is ook het pronkstuk van de stad te bewonderen: de Peñon de Ifach. Tijdens een wandeling naar de top van deze 300 meter hoge kalkrots heb je een prachtig uitzicht over het historische centrum van Calpe, de vissershaven en het zoutwatermeer Las Salinas.


Afstanden
Zandstrand 5 km, supermarkt 5 km, bakkerij 5 km, restaurant 2 km, pinautomaat 4,7 km, luchthaven Valencia 142 km, luchthaven Alicante 75 km. 

Praktische informatie

Bijzonderheden
Minimaal verblijf: 7 nachten.
In de periode van 10 juli t/m 22 augustus hanteren wij een vaste aankomst- en vertrekdag op zondag.
In de overige maanden is aankomst en vertrek toegestaan op iedere dag van de week, echter dient je boeking aan te sluiten op eerdere/volgende boekingen en anders dient er minimaal 7 nachten tussen boekingen te zitten. 
Vraag ons naar de mogelijkheden.
 
Indien je met kleine kinderen of oudere personen wilt boeken, neem dan even contact met ons op. Ook zijn er enkele trappen (zowel binnen als buiten) zonder trapleuning. 

Inclusief
- Elektriciteitskosten: 125 kWh per week

Overig
- Aankomst vanaf 16.00 uur. Vertrek voor 10.00 uur.
- Toeslag bij aankomst na 21.00 uur € 30,-

Elektriciteitsverbruik (zie hieronder voor wijzigingen in 2020):
Bij gebruik van het verwarmbare zwembad is het elektriciteitsverbruik hoger. Dit geldt ook bij het gebruik van de airco en vloerverwarming. De kosten per week bedragen ca. € 100,- voor het verwarmen van het zwembad. Wil je een indicatie van de kosten, neem dan contact met ons op. Je hebt de keuze om het zwembad niet te verwarmen. Bij boeking van verwarmd zwembadwater: eenmalig € 80,- (ter voorverwarming). Graag bij boeking aangeven of je hiervan gebruik wenst te maken.

Waarborgsom
Er is een waarborgsom voor Villa Noreña van toepassing van € 500,-.
50% van de borgsom voldoe je bij de reservering. Bij de restantbetaling betaal je de overige 50%. De borg zal binnen 7 dagen na thuiskomst aan je worden geretourneerd (indien er geen schade is geconstateerd).

Verblijf in de wintermaanden, prijzen op aanvraag

Villa Noreña is uitermate geschikt voor verblijf in de winter. In de periode 1 november t/m 31 maart bedraagt winterverhuur € 1500,- per 4 weken bij max. 4 personen. Toeslag 5e t/m 8e persoon totaal € 495,- per 4 weken. De villa wordt verwarmd door middel van een warmtepomp (wordt berekend aan de hand van een meter), ter plaatse te voldoen. Tijdens de wintermaanden is de zon beperkt op het terras aanwezig, afhankelijk van de maand. De winterverblijf tarieven zijn exclusief eindschoonmaak € 165,-, bedlinnen en handdoeken € 17,50 per persoon en kosten voor de verwarming. Exclusief reserveringskosten, calamiteitenfonds en VZR garantie. 


Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis calpe

De ligging van "vakantiehuis calpe" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.