Vakantiehuis Moiraira

10
8
Groepen.nl logo

Een beetje verliefd zijn we geworden op dit fris en modern gedecoreerde vakantiehuis in Moraira. De Nederlandse eigenaren hebben het goed voor elkaar, deze villa is een top vakantiehuis op een heel centrale plek dichtbij alle voorzieningen en de mooiste stranden. Deze comfortabele villa met verwarmbaar privé zwembad ligt op slechts 1,5 km van de baai Cala Baladrar, een lekker strandje weg van de drukte. Voor wat meer vertier volg je de prachtige kustweg naar het gezellige en kleinschalige dorp Moraira op 4 km afstand. 

Villa met zwembad aan de Costa Blanca in Spanje

Twee complete woonlagen
Het volledig omheinde terrein van deze villa met verwarmbaar privé zwembad is afgesloten door middel van een poort. Vanaf deze entree kom je binnen op het terrein van deze fraaie villa. Er is een prachtige loungeplek ingericht en via een paar treden begeef je je op het terras van het boven gelegen huis. Dit terras heeft een eethoek en een schitterend uitzicht op de omgeving met in de verte de zee en de golfbaan Ifach. De (nieuwe) open keuken is voorzien van alle faciliteiten zoals een vaatwasser, koffiezetapparaat, afwasmachine, oven en koelkast met apart vriesvak. De woonkamer is zeer comfortabel en fris en modern ingericht met zithoek, open haard, televisie met Nederlandse zenders, een eethoek en plafondventilator. Via de openslaande deuren kom je op het fijne terras. Slaapkamer 1: twee 1-persoonsbedden. Slaapkamer 2: een 2-persoonsbed. Badkamer met douche en toilet. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Voor de ramen in de slaapkamers zijn horren en rolluiken aanwezig. 

Terug via het terras en een trap naar beneden kom je op het terrein van het zwembad en de buitenbar en hier is ook de entree naar de compleet ingerichte benedenwoning. De woonkamer is ook mooi ingericht: televisie met Nederlandse zenders en een open doorgang naar de zithoek en open keuken met ook alle benodigde faciliteiten als een vaatwasser, koffiezetapparaat en oven. Slaapkamer 3: twee 1-persoonsbedden. Slaapkamer 4: een 2-persoonsbed. De tweede badkamer is volledig gerenoveerd en voorzien van douche, toilet en wastafel. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Via de achterdeur in de slaapkamer beneden bereik je direct de overdekte loungehoek met eettafel en tuin met hangmat. Vanuit de woonkamer/eethoek kom je via de openslaande deuren op het buitenterrein bij het zwembad met overdekte eethoek.

De twee woonlagen staan niet in verbinding met elkaar van binnenuit. Beiden hebben een eigen entree.

Buiten ruimte: een heerlijke plek om met familie of vrienden te ontsnappen aan alle drukte van thuis. De tuin is ruim en toch knus opgezet. Gelijk voor de deur ligt het privé zwembad te pronken dat ook nog eens verwarmd kan worden in de frissere maanden. Rondom het zwembad zijn moderne ligbedden, een parasol, bijzettafels aanwezig. De buitenkeuken met bar en barbecue staan garant voor lange en zwoele zomeravonden. De tuin is verder keurig aangelegd met bomen, planten en er is zelfs achter het huis een compleet vernieuwde ruimte om te relaxen. Er is een afgesloten buitendouche. Naast de villa kun je in de doodlopende weg de auto parkeren. Deze villa is een uniek vakantiehuis voor het hele gezin of voor grotere gezelschappen.

De Costa Blanca ontdekken

Een fijne ambiance vind je in dit kleinschalige dorp Moraira met authentiek Spaans centrum. Moraira is een echte vakantiebestemming voor gezinnen en stellen die houden van rust, goed eten, prachtige zandstranden en een gemoedelijke sfeer.
Je vindt er alleen maar laagbouw, geen neonreclames en de mooiste maanvormige baaien met zo'n fijne beachbar voor de mooiste zonsondergangen na een dagje strand...
Voordelig vliegen? Moraira en Jávea liggen zeer centraal op slechts een uurtje rijden van de steden Valencia en Alicante, dé luchthavens voor voordelige vluchten vanaf de vliegvelden in Nederland, Duitsland en België. Extra fijn: je bent al in 2 uur en 15 minuten vliegen in Valencia.

Afstanden
Zandstrand 1,5 km, supermarkt 1,4 km, bakkerij 1,4 km, restaurant 850 m, pinautomaat 2,0 km, luchthaven Valencia 127 km, luchthaven Alicante 98 km. 

Praktische informatie 

Bijzonderheden
In de periode van 10 juli t/m 22 augustus hanteren wij een vaste aankomst- en vertrekdag op zaterdag.
In de overige maanden is aankomst en vertrek toegestaan op iedere dag van de week, echter dient je boeking aan te sluiten op eerdere/volgende boekingen en anders dient er minimaal 7 nachten tussen boekingen te zitten.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Deze villa is ook een heel prettig vakantiehuis voor maximaal 4 personen en daarom kun je buiten het hoogseizoen boeken tegen een gereduceerd tarief. De prijzen in de tabel zijn per 4 personen, vanaf 5 personen is er een toeslag van toepassing. Bij boeking t/m 4 personen blijft de bovenste woonlaag gesloten.

Inclusief
- Elektriciteit: 125 kWh per week |  LET OP: In geval van het verwarmen van het zwembad dan is 250 kWh de eerste week van aankomst inclusief. De weken daarna 125 kWh per week
- Gas: normaal gebruik voor koken

Overig
- Aankomst vanaf 16.00 uur. Vertrek voor 10.00 uur.
- Toeslag bij aankomst na 21.00 uur € 30,-
- Opstarten verwarming zwembad € 50,-.  

Waarborgsom
Er is een waarborgsom voor Villa la Siësta van toepassing van € 300,-.
50% van de borgsom voldoe je bij de reservering. Bij de restantbetaling betaal je de overige 50%. De borg zal binnen 7 dagen na thuiskomst aan je worden geretourneerd (indien er geen schade is geconstateerd).

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis moiraira

De ligging van "vakantiehuis moiraira" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.