Villa Benissa

10
8
Groepen.nl logo

Deze villa is een heel fijn vakantiehuis met privé zwembad én zeezicht. Deze sfeervolle villa heeft veel ruimte in en om het huis en ligt op korte afstand zijn er de mooiste baaitjes, restaurants en winkels. Je voelt je snel thuis in deze heerlijke villa vlakbij Moraira. 

Villa met zwembad en zeezicht

Vanaf de privé parkeerplaats open je de deur van de vakantiewoning en kom je in de centrale hal binnen. Van hieruit loop je de compleet uitgeruste keuken in die is voorzien van o.a. vaatwasmachine, magnetron, koelkast met vriesvak en Senseo koffiemachine. Op de benedenverdieping zijn twee slaapkamers, waarvan één met een 2-persoonsbed en een badkamer ensuite. Deze is voorzien van douche, toilet, wastafel en bidet. De tweede slaapkamer heeft twee 1-persoonsbedden. De aparte badkamer heeft een bad/douche combinatie, wastafel en toilet. De woonkamer heeft een nieuwe comfortabele zithoek, satelliet tv via wifi, open haard en airconditioning. Aansluitend loop je de serre in waar de eettafel staat. Hier heb je uitzicht op het zwembad en de prachtige omgeving. Op de bovenverdieping zijn nog 2 slaapkamers. De master bedroom heeft een 2-persoonsbed en een balkon met zitje dat uitnodigt om samen voor het slapen gaan nog even van het uitzicht te genieten. De andere slaapkamer heeft twee 1-persoonsbedden. De badkamer heeft een douche, toilet, wastafel en bidet. Alle slaapkamers in het huis zijn voorzien van airconditioning, horren en rolluiken.

Het buitenleven, vanuit de serre loop je het terras op waar je direct het zwembad in kunt duiken. Buiten onder de veranda staat een grote eettafel waar je heerlijk in de schaduw zit. Er is veel ruimte om het huis en daardoor is er volop privacy. En last but not least... het geweldige uitzicht, dat wordt genieten van een mooie zonsondergang bij Villa Romantica !

Je eigen feestje aan de Costa Blanca

Een fijne ambiance vind je in dit kleinschalige dorp Moraira met authentiek Spaans centrum. Moraira is een echte vakantiebestemming voor gezinnen en stellen die houden van rust, goed eten, prachtige zandstranden en een gemoedelijke sfeer.
Je vindt er alleen maar laagbouw, geen neonreclames en de mooiste maanvormige baaien met zo'n fijne beachbar voor de mooiste zonsondergangen na een dagje strand...
Voordelig vliegen? Moraira en Jávea liggen zeer centraal op slechts een uurtje rijden van de steden Valencia en Alicante, dé luchthavens voor voordelige vluchten vanaf de vliegvelden in Nederland, Duitsland en België. Extra fijn: je bent al in 2 uur en 15 minuten vliegen in Valencia.

Afstanden
Zandstrand 4 km, supermarkt 2 km, bakkerij 2 km, restaurant 2 km, pinautomaat 2,2 km, luchthaven Valencia 126 km, luchthaven Alicante 96 km.

Praktische informatie 

Bijzonderheden
In de periode van 10 juli t/m 22 augustus is een vaste aankomst- en vertrekdag op zaterdag.
In de overige maanden is aankomst en vertrek toegestaan op iedere dag van de week, echter dient je boeking aan te sluiten op eerdere/volgende boekingen en anders dient er minimaal 7 nachten tussen boekingen te zitten. 
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wanneer je met minder dan 8 personen in de villa verblijft worden een aantal slaapkamers gesloten. Verblijf je bijvoorbeeld met 4 personen in de villa dan worden er twee slaapkamers gesloten. Wil je toch gebruik maken van alle slaapkamers dan wordt hiervoor een toeslag per kamer per dag in rekening gebracht. Vraag ons naar de bedragen.

Inclusief
- Elektriciteit: 125 kWh per week
- Gas: normaal verbruik voor koken

Overig
- Aankomst vanaf 16.00 uur. Vertrek voor 10.00 uur.
- Toeslag bij aankomst na 21.00 uur € 30,-
- Optioneel; Er kan gebruik worden gemaakt van een elektrisch bedient zonnescherm. Hiervoor wordt een extra waarborg gevraagd van € 500,-. Indien je hiervan gebruik wenst te maken, voldoet u deze waarborg contant bij aankomst. 

Waarborgsom
Er is een waarborgsom voor deze villa van toepassing van € 300,-.
50% van de borgsom voldoe je bij de reservering. Bij de restantbetaling betaal je de overige 50%. De borg zal binnen 7 dagen na thuiskomst aan je worden geretourneerd (indien er geen schade is geconstateerd).

Verblijf in de wintermaanden

Deze villa  is zeer geschikt voor een langere verblijfsperiode in de winter. In de periode  24 oktober 2020  t/m 16 april 2021 bedraagt de winterverhuur € 1550,- per 4 weken. De villa is voorzien van centrale verwarming op gas. De kosten voor verwarming (gas) zijn van 24 oktober 2020 t/m 16 april 2021 € 125,- per week. De winterverblijf tarieven zijn exclusief eindschoonmaak € 150,- bedlinnen en handdoeken € 17,50 per persoon en kosten voor de verwarming. Exclusief reserveringskosten, calamiteitenfonds en VZR garantie.

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging villa benissa

De ligging van "villa benissa" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.