Vakantievilla Benissa

10
8
Groepen.nl logo

Vakantiehuis met verwarmbaar privé zwembad ligt erg centraal in Benissa Costa. De villa heeft een bijzonder mooi uitzicht, ga zitten en geniet. Dit comfortabele vakantiehuis ligt op korte afstand van Cala Baladrar. Even verderop ligt Cala Advocat, een kleine baai met kiezels en fijn zand. Het strand is een fijne plek om heerlijk te dineren. Langs de kust zijn vele kleine baaien te vinden, maar is er behoefte aan een wat grotere toeristenplaats, dan is daar op ca. 9 km afstand de badplaats Calpe. Calpe heeft een leuk oud centrum, een groot breed zandstrand en natuurlijk het beroemde zoutmeer met flamingo's. Dit is een leuk klein uitstapje in de regio. Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen in deze omgeving, want er liggen maar liefst 3 mooie golfbanen op korte rijafstand.

Accommodatie met prachtig uitzicht en privé zwembad

Deze villa heeft vier slaapkamers. Drie slaapkamers zijn via de hal te bereiken en de master bedroom bevindt zich op de begane grond. De slaapkamers zijn voorzien van kwalitatief zeer goede boxspring bedden. De derde slaapkamer is voorzien van een enkel bed met onderschuif bed dat voor 2 kinderen geschikt is. Via de hal zijn tevens twee van de drie badkamers te bereiken. Beiden zijn voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet. Vrijwel direct loop je vanuit de hal, via het trappetje naar beneden, de ruime woonkamer in welke voorzien is van twee fijne comfortabele sofa's en een flatscreen tv. Het voelt prettig en huiselijk aan door de comfortabele inrichting à la “Rivièra Maison”. De woonkamer is een volledig open ruimte met grote ramen waardoor je een prachtig panoramisch uitzicht over zee heeft. Aansluitend bevindt zich de keuken die is voorzien van alle faciliteiten zoals een koffiezetapparaat, vaatwasser, oven en koelkast met aparte vriezer. Hier bevindt zich tevens de master bedroom. Deze slaapkamer heeft een ensuite badkamer met ruime wastafel, toilet en douche.

Bij deze prachtige villa met verwarmbaar privé zwembad (maart-oktober) aan de Costa Blanca is het heerlijk om buiten te vertoeven. Voor de deur ligt het fijne privé zwembad (4 m x 10 m), dat met zonne-energie verwarmd wordt (maart-oktober), met ligbedden rondom en uiteraard weer dat prachtige uitzicht! Het op zonne-energie verwarmde zwembad verlengt het zwemseizoen met enkele weken. Een perfecte plek voor een relaxte dag aan het zwembad of om na een dag strand of de omgeving te hebben verkend, nog lekker na te genieten. Er staat een grote eettafel waar je gezamenlijk kunt genieten van een lekkere maaltijd of gezellig spelletjes kunt doen.

Veel te ontdekken aan de Middellandse Zee

Je vindt er alleen maar laagbouw, geen neonreclames en de mooiste maanvormige baaien met zo'n fijne beachbar voor de mooiste zonsondergangen na een dagje strand...
Voordelig vliegen? Moraira en Jávea liggen zeer centraal op slechts een uurtje rijden van de steden Valencia en Alicante, dé luchthavens voor voordelige vluchten vanaf de vliegvelden in Nederland, Duitsland en België. Extra fijn: je bent al in 2 uur en 15 minuten vliegen in Valencia.

Afstanden
Zandstrand 1,2 km, supermarkt 2 km, bakkerij 2 km, restaurant 400 m, pinautomaat 2,5 km, luchthaven Valencia 130 km, luchthaven Alicante 94 km. 

Praktische informatie

Bijzonderheden
Minimum verblijf van 7 nachten.
In de periode van 10 juli t/m 22 augustus hanteren wij een vaste aankomst- en vertrekdag op zaterdag.
In de overige maanden is aankomst en vertrek toegestaan op iedere dag van de week, echter dient je boeking aan te sluiten op eerdere/volgende boekingen en anders dient er minimaal 7 nachten tussen boekingen te zitten. 
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Het zwembad van Villa Xanna wordt enkel verwarmd door zonne-energie, om deze reden is het zwembad in de winter koeler dan een zwembad dat verwarmd wordt middels een warmte pomp.

Inclusief
 - Elektriciteitsverbruik: 125 kWh per week

Optioneel
- Babybedje inclusief bedlinnen € 50,- per verblijf
- Kinderstoel € 15,- per verblijf

Overig
- Aankomst vanaf 16.00 uur. Vertrek voor 10.00 uur.
- Indien je tussen 21:00 uur en 09:00 uur aankomt, geldt er een toeslag van € 30,-

Waarborgsom
- Waarborgsom: € 500,- contant bij aankomst. Wanneer je de villa in correcte staat hebt achtergelaten ontvang je deze op de dag van vertrek retour.

Verblijf in de wintermaanden

Deze villa is geschikt voor verblijf in de winter. De villa wordt verwarmd middels airconditioning. In de periode november t/m maart bedraagt winterverhuur € 1395,- per 4 weken. De winterverblijf tarieven zijn in dit geval excl. eindschoonmaak €130,-, bedlinnen en handdoeken € 15,- per persoon en kosten voor elektriciteit. Exclusief reserveringskosten, calamiteitenfonds en VZR garantie. Vraag een offerte aan!



Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla benissa

De ligging van "vakantievilla benissa" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.