Vakantievilla Moraira

10
8
Groepen.nl logo

De ligging is erg centraal van deze villa in Benissa. Dit comfortabele vakantiehuis op 5-10 minuten lopen van Cala Baladrar. Even verderop ligt Cala Advocat, een kleine baai met kiezels en fijn zand. Op het strand kun je heerlijk dineren, regelmatig met livemuziek. Vanaf het terras van dit vakantiehuis met privé zwembad en vanuit de villa heb je een prachtig uitzicht op zee. Ga zitten en geniet ! Buiten staat een grote eettafel waarbij een groot zeildoek beschutting biedt tegen de zon. Je kunt hier gezellig samen genieten van een wijntje en tapas of van een heerlijke maaltijd. De villa is rustig gelegen, maar je bereikt al binnen 10 minuten diverse strandjes en restaurants. Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen in deze omgeving, want er liggen maar liefst 3 mooie golfbanen op korte rijafstand.

Villa met privé zwembad

Je komt de woning binnen via de naya. De woonkamer is smaakvol ingericht met een comfortabele zithoek en televisie. De open moderne keuken met eethoek is voorzien van alle gemakken zoals een koffiezetapparaat, oven, magnetron, vaatwasser en een koel/vries combi. Er zijn drie slaapkamers met elk een 2-persoonsbed.  Eén van de slaapkamers beschikt over een moderne ensuite badkamer met douche, toilet en wastafel. De tweede badkamer is eveneens voorzien van douche, toilet en wastafel. De derde slaapkamer heeft toegang tot de naya. Wakker worden met zeezicht, wie wil dat nu niet ? 
Via een trap vanaf het terras bij het zwembad bereik je een studio. Deze bevindt zich onder het huis en beschikt over een fijne woonkamer/keuken. De slaapkamer is voorzien van een 2-persoonsbed en een moderne badkamer met douche, toilet en wastafel. 's Ochtends loop je zo naar het zwembad voor een verfrissende duik. 
Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. 

Buiten is een heerlijke plek om te vertoeven. Er ligt een heerlijk ruim privé zwembad in de tuin van deze Villa met ligbedden rondom en uiteraard weer dat prachtige uitzicht ! Een perfecte plek voor een relaxte dag aan het zwembad of om na een dag strand of de omgeving van Benissa te hebben verkend, nog lekker na te genieten. Er staat een grote eettafel waar je gezamenlijk kunt genieten van een lekkere maaltijd of gezellig spelletjes kunt doen. Overdag biedt een fijn schaduwdoek wat verkoeling. Voor de fanatiekeling is er zelfs een tafeltennistafel aanwezig!

Ontdek samen de Costa


Een fijne ambiance vind je in dit kleinschalige dorp Moraira met authentiek Spaans centrum. Moraira is een echte vakantiebestemming voor gezinnen en stellen die houden van rust, goed eten, prachtige zandstranden en een gemoedelijke sfeer.
Je vindt er alleen maar laagbouw, geen neonreclames en de mooiste maanvormige baaien met zo'n fijne beachbar voor de mooiste zonsondergangen na een dagje strand...
Voordelig vliegen? Moraira en Jávea liggen zeer centraal op slechts een uurtje rijden van de steden Valencia en Alicante, dé luchthavens voor voordelige vluchten vanaf de vliegvelden in Nederland, Duitsland en België. Extra fijn: je bent al in 2 uur en 15 minuten vliegen in Valencia.

Afstanden
Zandstrand 1,2 km, supermarkt 2 km, bakkerij 2 km, restaurant 400 m, pinautomaat 2,4 km, luchthaven Valencia 130 km, luchthaven Alicante 94 km. 

Praktische informatie

Bijzonderheden
In de periode van 10 juli t/m 22 augustus hanteren wij een vaste aankomst- en vertrekdag op zaterdag.
In de overige maanden is aankomst en vertrek toegestaan op iedere dag van de week, echter dient je boeking aan te sluiten op eerdere/volgende boekingen en anders dient er minimaal 7 nachten tussen boekingen te zitten. 
Vraag ons naar de mogelijkheden.
Het appartement zal nooit apart verhuurd worden aan andere gasten. 

Wanneer je met minder dan 8 personen in het vakantiehuis verblijft blijft het appartement beneden gesloten. Verblijf je bijvoorbeeld met 6 personen in de villa dan blijft de vierde slaapkamer en de derde badkamer in het appartement gesloten. Wil je toch gebruik maken van alle slaapkamers dan wordt hiervoor een toeslag in rekening gebracht. Vraag ons naar de bedragen.

Inclusief
- Elektriciteit: 125 kWh per week
- Gas; normaal verbruik voor koken

Optioneel
- Babybedje inclusief bedlinnen € 50,- per verblijf
- Kinderstoel € 15,- per verblijf
- Strandlaken € 5,- per stuk
- Tussentijdse schoonmaak € 80,- alleen boven, € 105,- incl appartement
- Tussentijds nieuw bad- en bedlinnen € 15,- p.p.
- Boodschappenservice bij aankomst, standaard pakket € 25,-  exclusief de boodschappen zelf

Overig
- Aankomst vanaf 16.00 uur. Vertrek voor 10.00 uur.
- Toeslag bij aankomst na 21.00 uur € 30,-

Waarborgsom
Er is een waarborgsom van toepassing van € 400,-
50% van de borgsom voldoe je bij de reservering. Bij de restantbetaling betaal je de overige 50%.De borg zal binnen 7 dagen na thuiskomst aan je worden geretourneerd (indien er geen schade is geconstateerd).

Verblijf in de wintermaanden

Deze villa is uitermate geschikt voor verblijf in de winter. In de gehele villa is centrale verwarming aanwezig (werkt op gas). In de periode november t/m maart bedraagt winterverhuur € 1195,- per 4 weken. Gas in koudere maanden (ca. oktober t/m april) € 75,- per week. De winterverblijf tarieven zijn exclusief eindschoonmaak € 110,- bij max. 6 personen en € 150,- bij openstelling appartement, bedlinnen en handdoeken € 15,- per persoon en kosten voor de verwarming. Exclusief reserveringskosten, calamiteitenfonds en VZR garantie. Vraag een offerte aan!


Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla moraira

De ligging van "vakantievilla moraira" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.