Pensament

8
Bungalow.Net logo

Villa Pensament van 120 m2 (1000 m2 perceel), gelegen in de rustige woonwijk van Aiguaviva Park, 9 km van het strand en het centrum van Lloret de Mar.



In het noordoosten van het Iberisch schiereiland is een meest perfecte mix van kleuren te vinden aan de Costa Brava in Spanje, kleuren die een ware regenboog van gevoelens creëren. Het heldere blauwe water, het groen van de landschappen, het gouden zand ... ze komen allemaal samen en bieden een onvergetelijke vakantie aan de Costa Brava. Er zijn 214 km kustlijn en enkele van de mooiste steden, dorpen en stranden van het land zijn hier te vinden. De Costa Brava wordt begrensd door de Middellandse Zee en de Pyreneeën, waardoor het een verbazingwekkende natuurlijke schoonheid en een indrukwekkende geschiedenis biedt. Al met al is de Costa Brava een van de verrassingen en kleuren van plezier die in vele facetten worden geportretteerd.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging pensament

De ligging van "pensament" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.